Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devlet Bahçeli’den Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve ekibine teşekkür

MHP İl Başkanı Mehmet

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan liderliklerinde yapılan ziyaret başkent Ankara’ da ses getirdi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile birlikte MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı MHP Genel Merkez Binasın’da ziyaret etti. Fethi Akcan, Develet Bahçeli ve Sadir Durmaz’ı 15-16-17 Eylül’de düzenlenecek olan Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’ne davet etti.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan yapmış olduğu paylaşımda,” İl başkanımız sayın Mehmet Ali Yılmaz , Başkan yardımcıları Murat Korkmaz ve Hakan Çetinkaya ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli beyi ve Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Sadir Durmaz beyi makamlarında ziyaret ederek hediyelerimizi takdim edip Çal Bağ Bozumu Kültür ve Sanat festivalimize davet ettik.Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.



DEVLET BAHÇELİ’DEN KUTLAMA
Öte yandan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkındaki paylaşımında, MHP liderinin Çal’daki Sudan Koyun Geçirme ve Çoban Bayramı etkinliğini televizyon ve medya sayesinde takip ettiğini ve bundan dolayı Belediye Başkanı Fethi Akcan ve ekibini kutlayıp, teşekkür ettiğini bildirdi.


“EMİR VE TALİMATLARINI ALDIK”
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yaptığı paylaşımda ise;”Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek,emir ve talimatlarını aldık.Denizli’mize selamlarını getiriyoruz. “dedi.