Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dikkat kuvvetli yağış uyarısı! İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Afyon, Kütahya, Uşak, Manisa hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen verilere göre Ege Bölgesi’den ve Ege Denizi’nde hava nasıl olacak? Meteoroloji’nin bölgeye uyarıları var mı? İşte İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Uşak, Afyon, Manisa, Kütahya Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’da yer yer pus hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA SICAKLIĞI

Batı bölgelerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

EGE’DE RÜZGAR VAR MI?

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir’in batı (Çeşme, Karaburun, Urla, Menderes, Seferihisar, Torbalı, Selçuk), Aydın’ın kıyı (Söke, Kuşadası, Didim) ve Muğla’nın batı (Datça, Bodrum, Milas ve Marmaris) ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

EGE’DE HAVA DURUMU


Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege ile Manisa, Uşak ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir’in batı (Çeşme, Karaburun, Urla, Menderes, Seferihisar, Torbalı, Selçuk), Aydın’ın kıyı (Söke, Kuşadası, Didim) ve Muğla’nın batı (Datça, Bodrum, Milas ve Marmaris) ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

8 KENTTE HAVA NASIL OLACAK?

AFYONKARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; , Karaburun, Urla, Menderes, Seferihisar, Torbalı ve Selçuk ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Datça, Bodrum, Milas ve Marmaris ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağmurlu

UŞAK °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağmurlu

KÜTAHYA °C, 15°C
Parçalı bulutlu sabah saatleri puslu

AYDIN °C, 20°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı

EGE DENİZİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Hava Durumu:

Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,

Rüzgâr:

Güney ve güneydoğu, zamanla kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/sa) kuvvetinde,

Dalga:

1,0 ila 2,0

Görüş:

İyi, yağış anında orta.