Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diyarbakır 3 günlük hava durumu.. Diyarbakır hava durumu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem bölgede büyük can kayıplarına yol açtı. Yüzlerce yaralı hastanelere kaldırılırken, arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Özellikle kış koşullarının çok ağır yaşandığı deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusu en çok merak edilen konulardan biri. Depremin etkilediği kentlerden biri olan Diyarbakır’da hava nasıl olacak sorusu da merak uyandırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır hava durumu başta olmak üzere bölgeye ilişkin verilerini sürekli güncelliyor. Peki, Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak? Diyarbakır 3 günlük hava durumu açıklandı mı? Diyarbakır 15 günlük hava durumu raporlarında kar var mı? Diyarbakır 14 günlük hava durumu, Diyarbakır 15 günlük hava durumu, Diyarbakır 30 günlük hava durumu, Diyarbakır 90 günlük hava durumu raporlarına nasıl ulaşılır? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

Deprem Bölgesinde Hava Durumu Nasıl Olacak?

Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusu bu günün en çok sorgulanan konularından biri oldu. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından Türkiye’de tüm gözler bu bölgeye çevrildi. Arama ve kurtarma çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için hava durumu büyük önem taşıyor. 

Diyarbakır Hava Durumu Nasıl?

Depremden olumsuz etkilenen ve yıkıcı yönünü gören Diyarbakır’da yaşayanlar ağır kış koşulları altında yaşam mücadelesi veriyor. Diyarbakır hava durumu bugünü yağmurun etkisi altında geçiriyor. Yağışlı hava kurtarma çalışmalarını olumsuz etkilerken, açıklanan Diyarbakır 3 günlük hava durumu çok da ağır koşulların geleceğini gösteriyor. 

Bugün sabah saatlerine kadar yağmurlu geçmesi beklenen Diyarbakır hava durumu, 7 Şubat 2023 Salı gününden itibaren yerini kar yağışına bırakacak. 7 Şubat 2023 Salı ve 8 Şubat 2023 Çarşamba günleri Diyarbakır hava durumu tahminleri kar yağışı gösteriyor. 

Diyarbakır hava durumu 9 Şubat Perşembe günü için ise parçalı bulutlu olarak açıklandı. Yağışın beklenmediği perşembe günü soğuk hava etkisini sürdürecek. 

Uzun vadede Diyabakır’da hava nasıl olacak sorusuna ise istenen açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Diyarbakır’da 15 günlük hava durumu yağmur göstermiyor. Önümüzdeki 3 günün ardından yağışlar kesilecek ve yerini güneşli bir havaya bırakacak. 

8 Şubat 2023 Çarşamba gününden itibaren 21 Şubat 2023 Salı gününe kadar Diyarbakır hava durumu yağış göstermiyor. Güneşli ve parçalı bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sıcaklıklar ise yükseliş seyrine geçecek. 12 Şubat 2023 Pazar gününden itibaren Diyarbakır hava durumu eksi sıcaklık değerlerinden uzaklaşacak. 

Uzun Vadede Diyarbakır Hava Durumu

Depremin en çok etkilediği bölgelerden biri olan Diyarbakır’da uzun dönem hava durumu de merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır hava durumu ile ilgili uzun vadeli tahminlerini de paylaştı. Diyarbakır 14 Günlük hava durumu, diyarbakır’da 15 günlük hava durumu, Diyarbakır hava durumu 30 Günlük, Diyarbakır Hava durumu 90 Günlük verilerine ulaşmak için Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesine ulaşmak yeterli olacak.