Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu artık kliniğinde hizmet verecek

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve araştırma hastanesi Başhekimliği görevini 2017 yılından beri sürdüren Doç Dr. Mustafa Emiroğlu görevinden kendi isteğiyle ayrılmasının arından kliniğinde hizmet verecek.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik

Türkiye ve İzmir’in en tanınmış doktorlarından  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve araştırma hastanesi Başhekimliği görevini 2017 yılından beri sürdüren Doç Dr. Mustafa Emiroğlu görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Doç Dr. Mustafa Emiroğlu artık özel kliniğinde hizmet verecek.

DOÇ. DR. MUSTAFA EMİROĞLU KİMDİR, NELER YAPMIŞTI?

Doc Dr. Mustafa Emiroglu görev süresince Tepecik Hastanesini Bölgenin en donanımlı ve büyük hastanesi olması konusunda çalışmalar yapmıştır. Hastanenin nitelikli akademisyenleri ve dinamik sağlık çalışanları işbirliğiyle halkımız için kaliteli sağlık üretmişler ve hastalara sunmuşlardır. Bu dönemde hastane, İzmir’in Amiral gemisi hastane olarak adlandırılmıştır. Ege Bölgesinin entegre en büyük hastanesi olmuştur.

Tepecik hastanesi bünyesinde 4 yıl önce Tepecik Onkoloji merkezi hizmete açılmıştır. Burada her türlü kanserin her açıdan tedavi edildiği bir merkez haline gelmiştir. Bu alanda kanser hastaları için gerekli olan tüm tanı, tedavi, planlama ve uygulamaları yapılmıştır. Bu haliyle Sağlık Bakanlığının Ege bölgesindeki en büyük kanser tanı ve tedavi merkezi durumuna geldi. Halen İzmir’deki kanser hastalarının en sık gittiği merkezdir.

Tüm dünyayı kasıp kavuran Covit.19 pandemisin sırasında Tepecik Hastanesi Doç Dr. Mustafa Emiroglu liderliğinde yine halkın sağlık hizmeti açısından en önemli merkezlerden biri olmuştur. Binlerce hastamıza şifa dağıtmıştır. Bu dönemde Sağlık Bakanlığının pandemi araştırmalarında İzmir merkezi konumuna yükselmiştir. Halen bu konuda çalışmalar devam etmektedir.

Başhekimliği süresince 2020 yılının başında son zamanların oldukça popüler konusu olan sağlıkta yapay zeka uygulamalarıyla ilgilenmiştir. Aynı yılın başında uluslararası sağlıkta yapay zeka kongresi düzenlemiş kendişi kongre başkanlığı yapmıştır. Sonrasında İzmir çapında üniversitelerin, enstitülerin, dekanlıkların ve sivil toplumunun katıldığı sağlık ve yapay zeka adlı onlarca çalışma toplantıları yapmış bu konularda İzmir’de önderlik yapmıştır. Bu konularda halen bilimsel çalışmalarına devam etmektedir.

Doç. dr. Mustafa Emiroglu başhekimlik görevi süresince Tepecik Hastanesi sağlık çalışanları ve hastalar için sosyal etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinliklerde sanat, kültür ve edebiyat gösterileri yapılmıştır. İzmir ve Türkiye çapında pek çok konuşmacı hastanemizde ağırlanarak etkinlikler düzenlemiştir.

Genel cerrahi uzmanı ve doçenti olan Dr. Mustafa Emiroğlu genel cerrahinin alt uzmanlık alanı olan meme hastalıkları ve kanseri cerrahisi konusunda çalışmaktadır. Bu konularda onlarca bilimsel makalesi ve 2 adet meme kanseri cerrahisi ilgili kitabı vardır. Halen bilimsel çalışmalarına devam etmektedir. Sayın Emiroğlu 32 yıllık konu hizmetinden kamu hizmetinde birkaç gün önce emekli olmuştur. Halen devam eden Bilimsel çalışmalarına ek olarak planları arasında meme hastalıkları ve cerrahisi konusunda özel kliniğinde hastalarını kabül edecektir.