Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DOKUMA PAZARI YENİDEN HİZMETE GİRDİ

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Dokumacılar Odası’nın destekleriyle Açık Dokuma Pazarı’nın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Denizli Açık Dokuma Pazarı Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Dokumacılar Odası’nın katkılarıyla yeniden açıldı. Saraylar Mahallesi’nde bulunan Tomaşoğlu İşhanı’nda yer alan Açık Dokuma Pazarı açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Dokumacılar Odası Başkanı Varol İnci, Demirciler Odası Başkanı Halit Tavşan, Kasaplar Odası Başkanı Hasan Hüseyin Öz, Berberler Odası Başkanı Yakup Güleç ve esnaflar katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Dokuma Pazarında Buldan, Babadağ ve Kızılcabölük’ten gelen dokumacı esnaflarımız ürünlerini sergiliyorlardı. Açık dokuma pazarında ürünlerini alıcıyla buluşturuyorlardı. Hizmet binası eski olduğu için ortadan kaldırılmıştı. Değişik yerlerde yeni dokuma pazarı için arayışlarımız oldu. İçimize sinen yer olmadı. Tabi Esnaf Odaları ve Dokumacılar Odası yeni bir yer noktasında talepte bulundular. Bugün burası nasip oldu. İnşallah Denizli’mizin açık dokuma pazarı burada olacak. Esnaflarımız yıllardan beri geleneksel kültürümüzü burada yaşatmaya devam edecekler. Tüm esnaflara hayırlı işler diliyorum” diye konuştu.

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği,“Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın büyük destekleri ile hayat geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Açık Dokuma Pazarı’mızın açılışı gerçekleştirildi. Üreten Denizli’mize, esnafımıza ve tekstil sektörüne Hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Denizli Dokumacılar Odası Başkanı Varol İnci’de ; “Odalarımızın üyeleri her şeyin en güzelini hak ediyor. Tüm sevenlerimizi dostlarımızı dokuma pazarımıza bekliyoruz. Esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.