Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DOTEK seçime gidiyor.. Zeynep Ekiz Atıcı ilk kadın başkan olmaya hazırlanıyor

Doğaltaş makine üreticilerini tek bir çatı altında toplayan ve üyelerini bütünüyle destekleyen Doğaltaş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği(DOTEK) genel kurul toplantısı gerçekleşecek. Denizli Doğaltaş Makine üreticilerinden Ekizoğlu Makine Yönetim Kurulu üyesi Zeynep EKİZ ATICI tek aday olarak başkanlığa aday oldu. EKİZ, Derneğin ve doğaltaş makine sektörünün ilk kadın başkan adayı oldu.

Doğaltaş makine üreticilerini tek

DOTEK, seçime gidiyor, Zeynep Ekiz Atıcı ilk kadın başkan olmaya hazırlanıyor. Doğaltaş Makina ve Teknolojileri Üreticileri Derneği’nin olağanüstü genel kurul toplantısı 6 Ocak Cuma günü sat 14:00’da Denizli Anemon Otel’de gerçekleşecek.

İLK KADIN BAŞKAN OLMAYA HAZIRLANIYOR

Olağanüstü genel kurul toplantısında Denizli Doğaltaş Makine üreticilerinden Ekizoğlu Makine Yönetim Kurulu üyesi DOTEK için Zeynep Ekiz Atıcı tek aday olarak başkanlığa aday oldu. EKİZ, Derneğin ve doğaltaş makine sektörünün ilk kadın başkan adayı oldu.

Zeynep EKİZ ATICI, yaptığı yazılı açıklama da hep beraber daha aktif, daha etkin ve çözüm odaklı çalışma anlayışı ile kamuoyunda ve karar mercilerinde fikirlerine önem verilen, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında faaliyetleri ve projeleri ile üyelerine destek vermeyi amaçlayan iz bırakan ve yeni ekol oluşturmak için çalışan bir yönetim anlayışına sahip olduklarını söyledi.