Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efeler, son hazırlık maçından galip ayrıldı

TFF 3. Lig 2.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK, 2023-24 sezonu için hazırlıklarına devam ederken, yeni sezon öncesinde çıktığı son hazırlık maçından galip ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig’in kapısından dönen Efeler 09 SFK’da, yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Kadro yapılanması için çalışmalarında da hız kesmeyen yeşil beyazlı ekip, yaptığı transferlerle de kadrosunu güçlendirdi. Şampiyonluk ve 2. Lig parolasıyla yeni sezona hızlı giriş yapmak isteyen Efeler temsilcisi, hazırlık maçlarını tamamladı. Son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi İncirliova Belediyespor ile oynayan yeşil beyazlı ekip, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. ADÜ Stadyumu’nda oynanan mücadelenin gollerini ise dakika 61’de Burak Özbakır ve dakika 70’te Mert Efe Çölbeyi kaydetti.

AYDIN (İHA) – TFF 3. LİG 2. GRUP’TA MÜCADELE EDEN EFELER 09 SFK, 2023-24 SEZONU İÇİN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDERKEN, YENİ SEZON ÖNCESİNDE ÇIKTIĞI SON HAZIRLIK MAÇINDAN GALİP AYRILDI. (UĞUR ESER/AYDIN-İHA) TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK, 2023-24 sezonu için hazırlıklarına devam ederken, yeni sezon öncesinde çıktığı son hazırlık maçından galip ayrıldı.

9 Eylül Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Kartal Bulvarspor maçı ile yeni sezona başlayacak olan yeşil beyazlı ekip, 1 günlük iznin ardından Pazartesi günü hazırlıklara başlayacak.