Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efeler’de son bir haftada 250 işletme denetlendi

Tarım ve Orman Bakanı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın talimatı üzerine harekete geçen Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada 250 toplu tüketim işletmesini denetledi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülke genelinde lokanta, restoran, kafeterya ve otel gibi toplu tüketim yerlerinde yapılan denetimlerin sıklaştırılması talimatı verdi. Bakanın talimatı üzerine harekete geçen Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ise ilçe genelinde faaliyet gösteren gıda işletmeleri ve otellerde denetim gerçekleştirdi. Sahaya inen kontrol görevlileri, işletmelerde asgari, teknik, hijyenik ve muhafaza şartlarına uyulup uyulmadığını denetlerken, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen de çalışmalara destek verdi. İlçe genelinde gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde ise son bir haftada 250 toplu tüketim işletmesi kontrol edildi.

Konu ile ilgili Efeler İlçe Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Bakanlığımızın ‘yaz denetimleri’ ile ilgili talimatları çerçevesinde son bir haftada 250 toplu tüketim işletmesi denetimi gerçekleştirdik. Elbette etkin denetimler için sürekli sahada olmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.