Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği, Çamlaraltı Koleji’nde Buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği’nin 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı açılış toplantısına ev sahipliği yaptı.

Ege Bölgesi’nde bulunan birçok Özel Eğitim Kurumu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Ünal’ın konuşmasıyla başladı. Özel okulların işleyişi ve yıl içerisinde yapılacak çalışmalarla ilgili pek çok konunun ele alındığı toplantıda tüm yöneticiler fikir alışverişinde bulundu.
Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine heyecanla yeni bir eğitim-öğretim yılına başladık. Tüm üyelerimizle birlikte yeni dönemde eğitim adına yapacaklarımız, yapmamız gerekenler ve hedeflerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak adına bir araya geldik. Ayrı ayrı tüm kurumların yöneticilerinden güzel fikirler, öneriler ve çözüm yöntemleri ortaya çıkacağından eminiz. Yoğun bir gündemle açılışını yaptığımız 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının tüm kurumlarımız için başarılı ve güzel geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.