Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Bölgesi’nde düzensiz göçmenler yakalanmaya devam ediyor

Ege’de düzensiz göçmenler yakalanmaya devam ediyor. İzmir ve Aydın’da 197 düzensiz göçmen farklı operasyonlarda yakalandı.

Ege'de düzensiz göçmenler yakalanmaya

İŞTE EGE BÖLGESİ’NDE YAKALANAN DÜZENSİZ GÖÇMENLER

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 46 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekiplerin yaptığı operasyonda yakalandı. Tespit edilen hareketli lastik botu durdurularak içerisindeki 23 Suriye, 15 Filistin ve 8 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 46 düzensiz göçmen (21 erkek, 10 kadın, 15 çocuk) yakalandı. Ayrıca Kuşadası’nda tespit edilen lastik botta 37 Afganistan, 10 Kongo, 1 Gine, 1 Senegal ve 1 Orta Afrika uyruklu olmak üzere toplam 50 düzensiz göçmen (15 erkek, 12 kadın, 23 çocuk) yakalandı.

Yine Aydın’ın Didim ilçesi Tekağaç bölgesinde, Sahil Güvenlik Botu tarafından tespit edilen hareketli lastik bot durdurularak içerisindeki 34 Somali ve 2 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 36 düzensiz göçmen (18 erkek, 15 kadın, 3 çocuk) yakalandı.

İzmir’in Çeşme ve Dikili ilçelerinde ise 2 ayrı lastik bot içerisinde 65 kaçak göçmen yakalandı. Çeşme ilçesi Teke Burnu ve Karaabdullah Burnu açıklarında 2 ayrı lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğunu fark etti. Ekipler tarafından durdurulan lastik bot içerisindeki 25 Suriye, 11 Filistin ve 8 Eritre uyruklu olmak üzere toplam 44 kaçak göçmen yakalandı. Aynı gün Dikili ilçesi Madra Çayı açıklarında ise fiber tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu fark edildi. Ekipler tarafından durdurulan hareketli tekne içerisindeki 13 Suriye, 5 Filistin, 2 Libya ve 1 Güne uyruklu olmak üzere toplam 21 kaçak göçmen yakalandı.