Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Geceden sabaha adeta beşik gibi sallandı! Muğla, Denizli, Afyon ve Kütahya’da deprem!

Ege illerinde özellikle dün geceden beri meydana gelen depremler korkutuyor. Muğla’da gerçekleşen depremlerin ardından Afyon , Kütahya v Denizli’de de depremler meydana geldi.

Ege illerinde özellikle dün

Dün geceden beri Ege bölgesi adeta beşik gibi sallanıyor. ün ilk kayda değer deprem 8 Ağustos’ta 6.0 şiddetinde deprem ile sarsılan Denizli’nin Çardak ilçesinde meydana geldi. saat 21.15’de 2.2 şiddetinde sallanan ilçede depremin derinliğinin 8.4 km olması nedeniyle yoğun bir biçimde hissedildi.

DENİZLİ’NİN ARDINDAN AKDENİZ VE MUĞLA SALLANMAYA BAŞLADI

Denizli’nin Çardak ilçesinin ardından Muğla’da Balcılar saat 06.50’de 3.7’lik deprem ile sarsıldı. Ardından bir dakika sonra Ula merkezli 3.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Sabah saat 08.23’de Denizli’nin Çardak ilçesi bu kez 2.3’lük deprem ile sallandı. 09.33’de ise Muğla’nın Ula ilçesine bağlı karaböğürtlen’de 3.3 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Dalaman açıklarında 2.0 şiddetinde bir kez daha sallanan Muğla adeta geceden sabaha sarsıldı.

MUĞLA’NIN ARDINDAN KÜTAHYA VE AFYON SALLANDI!

Afyonkarahisar’da ise Darıcılar bu sabaha saat 10.24’te 2.7 şiddetinde bir deprem ile sarsıldı. Ardından 10.46’da ise bu kez Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi 2.5 şiddetindeki deprem ile sallandı. Ege’de aralıksız dün gecedene beri farklı noktalardan depremler devam ediyor..