Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Üniversitesi 26.Tanıtım Günleri başlıyor

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen “26. Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri” 2-3 Mayıs tarihlerinde başlıyor. Hem çevrimiçi hem de yüz yüze yapılacak tanıtım günleri EÜ Büyük Spor Salonu önünde gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlüğü

Etkinlik kapsamında, Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinde eğitim öğretimlerine devam eden liselerin son sınıf öğrencilerine;  Ege Üniversitesinin fakülte ve yüksekokulları, sosyal ve spor tesisler, akademik ve idari birimleri ile barınma ve beslenme olanakları tanıtılacak.

Tanıtım günlerinde gençlerin Ege Üniversitesi hakkında merak ettikleri konular hakkında alanda uzmanlarından bilgi alabileceklerini ifade eden EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Bu yıl 26’ncısını gerçekleştireceğimiz tanıtım günlerinde gençlerimiz fakülte ve yüksekokulların stantlarında üniversitemiz ile ilgili merak ettiği her sorunun cevabını bulabilecek. Köklü bir geçmişe sahip, tam akredite, uluslararası niteliğiyle ülkemizde en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alan araştırma üniversitemizi yakından tanımak isteyen tüm aday öğrencilerimizi tanıtım günlerine bekliyoruz” dedi.

Tanıtım günleri 2-3 Mayıs tarihlerinde EÜ Büyük Spor Salonu önünde yüz yüze, http://egetercih.ege.edu.tr adresi üzerinden de çevrimiçi olarak düzenlenecek. Aday öğrenciler,  Ege Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, Tabiat Tarihi Uygulama Araştırma Merkezi, Botanik Bahçesi Herbaryum Uygulama Araştırma Merkezi, Laboratuvar Hayvanları Uygulama Araştırma Merkezi ve Merkezi Test Analiz Laboratuvarı, sanat ve kültür merkezleri gibi yerleşkedeki pek çok yeri ziyaret edecek.