Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege’de o illere kuvvetli yağış uyarısı! İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilerde Ege’nin 8 ilinde hava durumu nasıl olacak? Aydın’da hava durumu, Denizli’de hava durumu, İzmir’de hava durumu, Afyonkarahisar’da hava durumu , Manisa’da hava durumu, Muğla’da hava durumu, Kütahya’da hava durumu aramaları için tıklayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın batısı, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Çorum, Tokat ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevreleri ile İzmir, Aydın, Muğla kıyıları, Çanakkale ve Adana’nın güney, Balıkesir’in batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu’nun batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI!

Yağışların; Antalya çevreleri ile İzmir, Aydın, Muğla kıyıları, Çanakkale ve Adana’nın güney, Balıkesir’in batı kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak, Muğla çevrelerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla’nın kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 11°C

Çok bulutlu, öğleden sonra hafif yağmurlu

DENİZLİ °C, 14°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu

İZMİR °C, 15°C

Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA °C, 13°C

Çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu

UŞAK °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğleden sonra hafif yağmurlu

AYDIN °C, 13°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 12°C

Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C, 9°C

Çok bulutlu ve aralıklı hafif yağmurlu

EGE DENİZİNDE HAVA DURUMU

Hava Durumu:
Çok bulutlu ve sağanak yağışlı,
Rüzgâr:
Kuzey Ege’de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece 6 (50 km/sa); Güney Ege’de güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinden itibaren 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde,
Dalga:
1,0 ila 2,0m akşam 2,5m
Görüş:
İyi, yağış anında orta.