Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Egeli vekil ve başkanlardan Neslican Tay paylaşımları!

Rize’de sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Neslican Tay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Egeli siyasiler,milletvekilleri ve belediye başkanları Neslican Tay hakkında üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi.

Rize’de sol bacağının kesilmesine

Rize’de sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Neslican Tay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Sosyal medyada kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan genç kadının vefat haberi üzerine sosyal medyada onu tanıyanlar ve takipçileri üzüntülerini paylaştı. Ailesine bağsağlığı dileklerini iletti. Ege’de milletvekilleri ve belediye başkanları da üzüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşımlar:

TUNCAY ÖZKAN

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU

Dervişoğlu, Akşener2in paylaşımını paylaştı.

Verdiğin mücadele ve azminle, genç yaşlı, hepimize ilham kaynağı oldun, #NeslicanTay.

Allah mekânını cennet eylesin.
Tüm sevenlerine sabır diliyorum.

HAMZA DAĞ

Mücadele, azmi ve kararlılığı ile hepimize ders veren, güleryüzüyle neşe saçan #neslicantay hayatını kaybetti.

CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI

“Önemli olan dibe batmak değil, o dipten nasıl çıktığınızdır. Bugün buradayım. Yarın başka bir yerde…” diyerek verdiği amansız mücadele ve yaşama sevinci ile herkese örnek olan #NeslicanAtay’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.

KAMİL OKYAY SINDIR

ÖZGÜR ÖZEL

GÜLİZAR BİÇER KARACA

 

Gülizar Bicer Karaca@GulizarBicer

Bize unuttuğumuz ne varsa farkettiren, yaşamımıza ve kendi öykümüze sahip çıkmamızı, azmi ve cesareti hatırlatan #neslicantay ışıklar içinde uyu..

Resmi Twitter'da görüntüle
Gülizar Bicer Karaca adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

TEOMAN SANCAR: İYİ Kİ BU DÜNYADAN GEÇTİN

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, Twitter hesabından yaptığı görselli paylaşımda ‘Verdiğin savaş binlerce insana umut oldu, çabaların diğer savaşçılara ilham oldu ve olacak. İyi ki bu dünyadan geçtin Neslican. Seni tanıdığımız için çok şanslıyız. #neslicantay’ notunu düştü.

Teoman Sancar@teomansancarchp

Verdiğin savaş binlerce insana umut oldu, çabaların diğer savaşçılara ilham oldu ve olacak. İyi ki bu dünyadan geçtin Neslican. Seni tanıdığımız için çok şanslıyız. #neslicantay

Resmi Twitter'da görüntüle
Teoman Sancar adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

BAŞKAN OSMAN ZOLAN RAHMET DİLEDİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da Neslican Tay ile ilgili paylaşımda bulundu. Başkan Zolan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Neslican Tay’a ait bir fotoğraf paylaşarak, ‘Kanserle mücadele denilince senin umudun, azmin ve cesaretin hep akıllarda olacak… Neslican kızımıza Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. #neslicantay’ dedi.

Osman ZOLAN

@osmanzolan

Kanserle mücadele denilince senin umudun, azmin ve cesaretin hep akıllarda olacak… Neslican kızımıza Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. #neslicantay

Resmi Twitter'da görüntüle
26 kişi bunun hakkında konuşuyor

 

TUNÇ SOYER

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU

 

ŞENİZ DOĞAN: MEKANIN CENNET OLSUN

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da Neclican Tay’ın hayatını kaybetmesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Doğan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ‘Gülüşün, umutların birçok hastaya ilham verdi. Kansere karşı mücadelen herkese anlamlı bir miras bıraktı. Şimdi rahat uyu güzel insan… Mekanın cennet olsun. 🙏
#neslicantay’ ifadelerine yer verdi.

Şeniz Doğan@SenizDogan20

Gülüşün, umutların birçok hastaya ilham verdi. Kansere karşı mücadelen herkese anlamlı bir miras bıraktı. Şimdi rahat uyu güzel insan… Mekanın cennet olsun. 🙏#neslicantay

Resmi Twitter'da görüntüle
19 kişi bunun hakkında konuşuyor

Denizli haberleri için tıklayın!

Ege bölgesinden haberler için tıklayın!