Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege’ye sağanak yağış ve sel uyarısı! İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilerde Ege’nin 8 ilinde hava durumu nasıl olacak? Aydın’da hava durumu, Denizli’de hava durumu, İzmir’de hava durumu, Afyonkarahisar’da hava durumu , Manisa’da hava durumu, Muğla’da hava durumu, Kütahya’da hava durumu aramaları için tıklayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Kıyı Ege, Akdeniz çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Güney Ege kıyıları ile Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

EGE’DE RÜZGAR VAR MI?

Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli ve fırtına (50-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

EGE’YE KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Yağışların; Güney Ege kıyıları ile Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın Ege, Batı Akdeniz ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli, Ege ile Batı Akdeniz’de fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması ağaç devrilmesi, baca ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

EGE BÖLGESİNDE HAVA DURUMU

Çok bulutlu, Kıyı Ege’nin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir’in batı, Aydın’ın kıyı kesimleri ile Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 17°C

Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

AYDIN °C, 17°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı,yağışlar öğle saatlerinde yer yer kuvvetli, Rüzgar güney yönlerden fırtına şeklinde esecek.

KÜTAHYA °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 11°C

Parçalı çok bulutlu, zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

UŞAK °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu.

EGE DENİZİ’NDE HAVA DURUMU

Hava Durumu:

Çok bulutlu, güneyi kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,
Rüzgar:
Rüzgâr: Güney ve güneybatı, zamanla güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/sa), yer yer 9 (90 km/sa) gece 4 ila 6 (30-50 km/sa), kuzeyi 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde,

Dalga:

3,0 ila 4,0m, yer yer 5,0m gece 1,5 ila 2,5m
Görüş:
İyi, yağış anında orta, kuvvetli yağışta zayıf.