Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ EŞİ SEDA HANIM

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, yoğun seçim çalışmasında en büyük desteği eşi Seda Beşer’den alıyor. Sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla dikkat çeken Seda Başer, her durumda eşinin yanında olmaya özen gösteriyor.


Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Oldukça yoğun ve tempolu ilerleyen süreçte Başer’e en büyük desteği ise eşi Seda Başer veriyor. Seda Başer, onu yoğun seçim temposunda yalnız bırakmıyor.

Kah bir semt pazarında, kah bir ev ziyaretinde… Kimi zaman sokak sokak dolaşıp birlikte esnaf ziyaret ediyorlar, kimi zaman önemli toplantılara katılıyorlar. Seda-Ekrem Başer çiftinin mütevazı, sevecen, sıcak ve uyum içindeki tavırları, seçmenleri kalbinden vuruyor.

Ekrem Başer’e, çıktıkları hayat yolculuğu gebi siyasi hayatında da en büyük desteği vermeye çalışan Seda Başer’in bu çabası görülmüye değer. Seçmene hemen ilk bakışta pozitif enerjilerini geçirmeyi başaran Başer Çifti, her yaştan insanın sevgisini kazanıyor.

Cumhur İttifakı Adayı Başer ise seçim çalışmalarında her daim yanında olmaya özen gösteren ve  yorgunluğunu paylaşan Seda Başer için “En büyük destekçim ve moral kaynağım. Bir eş olarak gerçekten zor bir süreci başarıyla yürütüyor. Ona minnettarım” diye konuştu.