Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ENGELSİZ BİR ŞEHİR “HAYAL” DEĞİL ENGELLİ BİREYLERİMİZİN ZOR OLAN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “engelli bireylerimizin zor olan hayatlarını kolaylaştırmak için gerekli olan tüm adımları atacağız” dedi.

Engelli Bireylerimizin tedavi, kontrol, rapor yenileme süreçlerinde ücretsiz ulaşım ve rehberlik hizmeti vereceklerini ifade eden Öztürk; engelli bireylerimize Denizli’mizin turizme uygun tesislerinde aileleriyle birlikte ücretsiz tatil yapabilme imkânı sunacaklarını, bu süreçte fizik tedavi, hidroterapi ve psikolojik destek almalarını sağlayacaklarını, hiçbir sorun yaşamadan katılabilecekleri sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Engelsiz bir şehrin hayal olmadığına vurgu yapan Öztürk;

“Toplum; engellisi engelsizi, yaşlısı genci, kadını erkeği ile bir bütündür. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, karşılaşabileceği problemleri öngörüp, empati kurarak çözüm yolları üretmek hepimizin ortak görevidir. Engelleri aşmaya çalışan bireyleri destekleyerek onların yanında olmak da bir iyilik hali değil asli görev olmalıdır. Çünkü engellilerimizin yaşadığı problemler sadece kendileri ve ailelerini ilgilendiren bir konu olmayıp, toplumumuzun öncelikli meselesidir.

Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insanda bir engelli adayıdır.  Engellilik ise herhangi bir zorluk ve mücadele gerektiren bir durum söz konusu olduğunda pes etmek değil, onu aşmak için mücadele etmektir” dedi.