Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ERASMUS+ PROJELERİ SERGİLENDİ

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli’de öğrencilere Erasmus programını anlatmak ve tanıtmak hedefiyle “Erasmus+ Projeleri” sergisi açıldı.

DENİZLİ’DE ERASMUS PROJELERİ SERGİLENDİ
DENİZLİ’DE ERASMUS PROJELERİ SERGİLENDİ

2018 senesinden beri düzenlenen “Erasmus+ Projeleri” sergisi, Denizli’de özel bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. Açılış etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, Şube Müdürü Yasin Temel, “Erasmus+ Projesi” yapan okul müdürleri, öğretmenler ile davetliler katıldı.

Etkinliğin açılış kurdelesini kesen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan yaptığı konuşmasında “Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak veya projelerini duyurmak için yararlanıcılara eşsiz bir fırsat sunan erasmus günleri Erasmus+ Programı’nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana Ulusal Ajans koordinesiyle ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 2022 yılında 58 ülkede 6295 etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliklerin 973’ünü ülkemizde gerçekleştirerek tüm ülkeler arasında en fazla etkinlik gerçekleştiren 2. ülke olduk. Bu sene hedef şampiyonluk” şeklinde konuştu.

“Erasmus Days” etkinliği çerçevesinde Türkiye Ulusal Ajansınca, Denizli’den kabul edilerek hibe alan 22 Erasmus+ projesi sergilendi. Yapılan etkinlikle Denizli’de hayata geçirilen Erasmus+ projelerinin tanıtılması, yaygınlaştırılması ve diğer okullarında yeni projeler hazırlamasına teşvik edilmesi amaçlanıyor.