Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşini silahla vuran koca intihar etti

Denizli’de bir zincir markette

Denizli’de bir zincir markette tartıştığı eşini silahla vuran koca, ardından aynı silahla kendini vurdu. Koca olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan ünlü bir zincir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında bir süredir sorunlar bulunan Ahmet U. (52) ile eşi Elif U. karşılaştıkları zincir markette tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Ahmet U., silahını çıkartıp eşinin kafasına doğru ateş etti. Elif U. kanlar içerisinde yere yığılırken, Ahmet U. daha sonra silahı kafasına dayayıp ateşledi. Ahmet U. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Elif U. ise olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ekipler tarafından olay yerinde yapılan çalışmaların ardından kocanın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ’DE BULUNAN ZİNCİR MARKETTE TARTIŞTIĞI EŞİNE SİLAHLA PEŞ PEŞE ATEŞ EDEN KOCA, AYNI SİLAHLA KENDİNİ VURDU. AĞIR YARALANAN KOCA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBEDERKEN, EŞİ İSE AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI. (ATİLLA ÖZER/DENİZLİ-İHA) Denizli’de bir zincir markette tartıştığı eşini silahla vuran koca, ardından aynı silahla kendini vurdu. Koca olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
DENİZLİ’DE BİR ZİNCİR MARKETTE TARTIŞTIĞI EŞİNİ SİLAHLA VURAN KOCA, ARDINDAN AYNI SİLAHLA KENDİNİ VURDU. KOCA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBEDERKEN, EŞİ İSE AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI. (ATİLLA ÖZER/DENİZLİ-İHA) Denizli’de bir zincir markette tartıştığı eşini silahla vuran koca, ardından aynı silahla kendini vurdu. Koca olay yerinde hayatını kaybederken, eşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.