Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESKİ REKTÖR YARDIMCISI ÖZER VEFAT ETTİ

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) 12

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) 12 yıl boyunca ‘Rektör Yardımcılığı’ görevini yürüten Prof. Dr. İnan Özer, bir süredir tedavi gördüğü PAÜ Hastanesi’nde hayata veda etti.

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) ‘Rektör Yardımcılığı’ ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevlerini yürüten Prof. Dr. İnan Özer, bir süredir tedavi gördüğü PAÜ Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Prof. Dr. İnan’ın vefatını, PAÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, sosyal medya hesabından duyurdu.

Kazdağlı paylaşımında; “Pamukkale Üniversitesi’nin kuruluş yıllarında, davetimiz üzere Hacettepe Üniversitesi’ni bırakarak Denizli’ye gelip, 20 yıla yakın bir süre öğretim üyesi, 12 yıl Rektör Yardımcısı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevleri ile üniversitenin gelişmesine önemli katkıları olan, aynı zamanda Denizli’nin güzide eğitim kurumu PEV Okulları’nın bağlı olduğu Pamukkale Eğitim Vakfı’nda ilk günlerden bu yana başkan yardımcısı olarak özverili çalışmalar yapan değerli hocamız Prof. Dr. İnan Özer’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz” ifadelerini kullandı.

“HATIRALARIMIZDA HER DAİM YAŞAYACAK”

Prof. Dr. Özer’in değerli bir bilim adamı olduğunu belirten Kazdağlı; “Binlerce öğrenci yetiştiren özverili bir hoca ve başarılı bir yönetici olması yanında sevecen ve yardımsever tarzı, konulara yapıcı yaklaşımıyla çevresindekilerin sevgi, saygı ve güvenini kazanan benzersiz bir kişiliğe sahipti.
Hacettepe Üniversitesi’nden başlayan 40 seneyi aşan çalışma arkadaşlığım ve giderek güçlenen dostluğum içinde tanıma onuruna sahip olduğum bu kıymetli insan hatıralarımızda her daim yaşayacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” mesajı yayınladı.