Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EÜ Tıp Fakültesinde  “Uzmanlık Eğitim Programı” düzenlendi

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Uzmanlık Eğitim Komisyonu tarafından “Uzmanlık Eğitimi Uyum Programı” düzenlendi. EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde düzenlenen etkinliğe Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan Sertöz, İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Uzmanlık Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nihal Mete Gökmen, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Kubilay Demirağ, Prof. Dr. İlkben Günüşen, Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Ali Altuncı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp

Etkinliğin açılışında Dekan Prof. Dr. Rüçhan Sertöz, katılımcıları selamlayarak, verimli bir eğitim programı geçirilmesine yönelik temennilerini iletti.

Etkinliğin amacından söz eden Uzmanlık Eğitimi Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nihal Mete Gökmen, “Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Uzmanlık Eğitim Komisyonu olarak tüm asistanlarımızın hem hastane işleyişi hem de hasta bakımı konusundaki ilk basamakta gerekli olan bilgileri ve becerileri kazandıracak ‘Asistan Eğitim Programını’ hayata geçiriyoruz. Biz hekimler, görevimiz sırasında aynı zamanda sosyalleşebilir, daha mutlu çalışabilir, hocalarımızı rol model alarak ileriye daha umutla bakabiliriz. Bu eğitimin hepinize faydalı olmasını diler ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretim üyesi arkadaşlarıma, asistan temsilcimize ve sekreterimize çok teşekkür ederim’ dedi.

Prof. Dr. Nihal Mete Gökmen’in açılış konuşmasının ardından uygulamalı eğitimleri başladı. Eğitimler kapsamında; stres yönetimi, sağlıkta şiddet, nefes egzersizi gibi konularda sunumlar ve uygulamalar gerçekleştirildi. Eğitim sonunda Komisyon Başkanı Prof. Dr. Nihal Mete Gökmen,  genel bir değerlendirme yaparak etkinliği sonlandırdı.