Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Extra Net ile İnternetsiz Ev Kalmasın

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye’nin dijital dönüşümü adına bir milat olması beklenen bu seferberliğin, internet hizmetinden yararlanamamış haneleri internet ile buluşturması hedeflemektedir. Bakanlığın çizdiği bu vizyona hizmet etmek üzere, Extranet internetle tanışamamış vatandaşlara yönelik hesaplı internet paketleri sunmak için kampanya bir başlattı.

https://www.youtube.com/watch?v=AjSxf2EE-5Q

 

Extranet ’in 24 ay boyunca değişmeyenavantajlı fiyatlarla sunacağı paketlerin fiyatı; 4 Mbps 20 GB AKN Limitsiz ADSL 9,90 TL ve 4 Mbps 20 GB AKN Limitsiz ADSL + 1000 dk. Her yöne 24.90 TL olacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen bireysel müşterilerin adresinde daha önce internet tanımlanmamış veya internet hattının iptalinden en az 3 ay geçmiş olmalıdır.

Detaylı kampanya bilgisi için; Extranet Noktaları’nı ziyaret edebilir, bilgi@extranet.com.tr adresine e-posta gönderebilir, www.extranet.com.tr‘yi inceleyebilir veya 0850 470 0 444 no.lu Extranet Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

Extranet Hakkında:

Extranet, geniş hizmet ağı, yüksek kalitesi, hızlı, güvenilir ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile birey ve kurumların iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2015 yılında bilişim dünyasına adım atmıştır. Yeni dinamikler doğrultusunda hizmetlerini geliştirmeye devam eden

Extranet, dijital dönüşüme katkı sağlayan bir oyuncu olarak pazarda yerini almıştır.

Extranet, tüm Türkiye genelinde ses, data ve katma değerli hizmetleri bireysel ve kurumsal anlamda sunabilen bir internet servis sağlayıcısıdır. Gerek xDSL erişim teknolojileri, gerekse fiber optik kablo altyapıları üzerinden müşterilerine ulaşan

Extranet, altyapı sağlayıcıları ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde yurt içinde her noktaya hizmet vermektedir.

www.extranet.com.tr