Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Feci kazada Mehmet Metin Daniş ve Yusuf Şen hayatını kaybetti.. 4 kişi yaralandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 38 yaşındaki Mehmet Metin Daniş ve 35 yaşındaki Yusuf Şen hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle E-96 karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde iki

Alınan bilgiye göre, Manisa’nın Turgutlu ilçesi’ne bağlı Avşar Mahallesi E-96 karayolu üzerinde, Salihli’den İzmir istikametine seyir halinde olan ve sürücülerinin kimliği öğrenilemeyen 45 ADT 994 plakalı araç ile 35 AGT 503 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki araç hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS ekibi sevk edildi. Kazada otomobil içerisinde sıkışan 3 kişi AKS ekipleri tarafından kurtarılırken yaralılar ambulanslarla Turgutlu’daki hastanelere kaldırıldı.

2 kişi hastanede yaşamını yitirdi

Yaralılardan 38 yaşındaki Mehmet Metin Daniş ve 35 yaşındaki Yusuf Şen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 24 yaşındaki Ayşe Çakır, 32 yaşında Orhan Eyüpoğlu, 25 yaşındaki Nazmi Akşit ve Mehmet Aykaç’ın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan kaza nedeniyle E-96 karayolu bir süre trafiğe kapanırken jandarma ve polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.