Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fethiye’de akıl almaz olay, Başkan Çetin’e komplo mu kuruldu?

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin, dün Fethiye’de emniyet mensupları ile yaşadığı hadise hakkında açıklama yaptı. Bir restorantta rezervasyon yaptırdığı masanın başkasına verildiği için yaşanan tartışma sonucu Başkan Çetin kendisinini ailesinin ve arkadaşlarının polis tarafından uygunsuz müdahale gördüğünü ifade etti.

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin, ailesi ve arkadaşları ile dün bir restoranta gitti. Fethiye balık halinde rezervasyonu olmasına rağmen gittiği restorantta masasının başka birisine verilmesi nedeni ile tartışma çıktı. Tartışmaya Fethiye emniyetine bağlı polislerde müdahil olunca arbede yaşandı.

POLİSLER BİBER GAZI İLE MÜDAHALE ETTİ

Olayda polislerin uygunsuz müdahalede bulunduğunu dile getiren Çetin, biber gazı sıkıldığını söyledi. Çetin;”Ben kulüp başkanıyım yarından sonra maçım var, bakanlar ve çok sayıda bürokrat bu maça katılacak” demesine rağmen emniyet güçlerinin daha ağır bir şekilde davranmaya başladılar ve ağza alınmayacak ifadeler kullandıklarını ifade etti. Başkan Çetin, müdahale eden polislerin;”Senin kulübünün de, bakanının da Cumhurbaşkanının da” şeklindeki sözlerle kendisine,ailesine, Cumhurbaşkanına küfür ve hakaret ettiklerini belirtti. Ali Çetin ve yanında bulunanları darp edildiği iddia edilirken emniyette resmi işlemler geç saatlere kadar hastane ve emniyet müdürlüğünde devam ettiği belirtildi.

ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER SİLİNMEYE Mİ ÇALIŞILDI?

Olayı ardından Başkan Ali Çetin ve ailesi olaya müdahil olan polislerden şikâyetçi oldu. Başkan Ali Çetin ve ailesinin telefonlarına da el koyan emniyet güçleri telefonlardan çekilen görüntüleri de silmeye çalıştıkları iddialar arasında. Ali Çetin, “Asıl hakaret ve küfürleri edenlerin emniyet güçleri olmasına rağmen Fethiye basınında gündem yaratmaya çalışılarak tersi olmuş gibi beyanlar vermişlerdir ancak tüm ifadeler verildi ve olaya müdahil olan polis memurlarından şikayetçi oldum. Zaten kamera kayıtları da var. Olayın ne olduğu orada da bellidir.” dedi.

Olay yerinde bulunan İHA muhabirlerine İlçe Emniyet Müdürünün haber yapmayın dediği ise başka bir iddia olarak edinilen bilgiler arasında yer aldı.

KOMPLO MU?

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in başına gelen bu olayın Süper Lig’in açılış maçı olan YUKATEL Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi yaşanması ‘Başkan Çetin’e yönelik bir komplo mu?’ sorusunu da akla getirdi.