Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Ahmet Deda, Denizli’de Cumhur İttifakı listelerinde yer alabilecek isimleri açıkladı!

Egeyön TV Haber Koordinatörü Ahmet Deda, Denizli’de AK Parti ve MHP listelerde yer alabilecek isimleri değerlendirdi.

Egeyön TV Haber Koordinatörü

Egeyön TV Haber Koordinatörü Ahmet Deda, Pamukkale TV’de Bahadır Kelci ile birlikte 2023 seçimlerini değerlendirdi. Denizli’de partilerin son gündemlerini ele alan Ahmet Deda, partilerin 9 Nisan 2023’e kadar bildireceği milletvekili aday listelerinde hangi isimlerin öne çıktığı, listede kimlerin yer alabileceğini açıkladı. AK Parti ve MHP’nin aday adaylarını tek tek değerlendiren Deda ve Kelci, son gelişmeleri programda seyircilere aktardı.

GAZETECİ DEDA MHP’DE ÖNE ÇIKAN İSİMLERİ SIRALADI

MHP’de aday adayları listesini değerlendiren Egeyön TV Haber Koordinatörü Ahmet Deda, ‘7 Nisan’da Cuma günü ilk 7 netleşecek. Kimlerin bu listede yer alacağı ile ilgili bir isim sıralaması yapabiliriz. Kulislerle beleidye başkanları ile görüşüyorum. Kimse ser verip sır vermiyor. MHP’nin genç dinamik başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘Kim olursa olsun partimiz kazanacak’ dedi. MHP’de Ankara’dan bir isim konuşuluyor. Arif Fırtına. Listede ilk 3 sırada olacak mı? Hiç olmayacak mı? Yine teşkilatlardan gelen isimlerden Mehmet Uz, Leman Kalkan, Yusuf Garip, Yurdahan Özhan ve Hamdi Yılmazlı listede bulunabilecek isimler. İlk 1. sırada kim olacak? Ankara’dan belirlenecek. Tek yetki genel başkan Devlet Bahçeli. Ama saydığımız isimler listede olacak diye düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’DE KİMLER ÖNE ÇIKIYOR?

AK Parti aday adayları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Gazeteci Ahmet Deda, ’40 milletvekili adayı var. İlk 7’ye kim girecek? Son bir kaç gündür burada Ak Parti için teknoloji Mustafa Varank beyin Denizli’den birinci sıradan aday gösterileceği söyleniyor. Bu söyleniyor. 10 bakana milletvekilliği yolu göründü. Varank Denizli’den aday olur mu? olmaz mı? Bence olmaz. Denizli’de çalışmaları da olan bir bakan. Bir aydır Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’dan hiç ses çıkmıyor. İftar yemeği verildi, öyle bir iftarda Uğur Erdoğan’ın kendisi yoktu. Ankara’da Uğur Erdoğan’ın aday olması için kulis çalışmaları var. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’yu da duydum. Ancak Memişoğlu’nun işleri yoğun olmayacak da denildi bana. Partideki ak saçlıların Halil Pekdemir’i öne sürdüklerini duyduk. Diğer taraftan Nihat Zeybekci etkisi var. Eski Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay’ı mı destekliyor. Bu konuda Ekonomiyi ayakta tutan Sanayi Odası, Makinacılar Şahin Tin dediler. Kulisten gelen bilgiye göre Şahin Tin olmayacak deniyor. Ancak bir yandan da olması gereken isim Şahin Tin. Genç isimlerden Ekrem Başer’in de olduğu düşünülüyor. Nilgün Ök daha yerini koruyor deniliyor. Bu dönem Ak Parti’de kesinlikle şu olmayacak. Buraya ‘şunun ismini yazalım listeyi dolduralım’ olmayacak. Partiyi heyecanlandıracak isimler olacak. Bekir Çakır’ın da ismi geçiyor. Ahmet Yıldız şimdi vekil, aday olmasın denmeyebilir. Parlamentoda, NATO’da Avrupa’da en çok mesai harcayan bir vekil. Yıldız gibi vekilleri Denizli’de seviliyor, Ankara’da sevilmiyor. Erdoğan bence buna bakmaz. Süpriz isimler göreceğimizi düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.