Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gediz Toplu İşyeri Kooperatifi Kurulma Kararı Alındı

“Gediz Toplu İşyeri Yapı

“Gediz Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi” kuruluşu istişare toplantısı kapsamında, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; İlçede faaliyet gösteren oda başkanlarıyla Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Toplantıya; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Gediz Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci-Kahveci-Lokantacı-Berber Esnaf Odası Başkanı Ümit Kaynar, Gediz Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Gediz Şoförler Odası Başkanı Uğur Şahin, GEDAB Başkanı Bünyamin Türer, GEGİP Üyeleri Halil Demiray, Ahmet Türk, Gediz Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Mehmet Selim Şentürk, Hikmet Vuran, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir ve Gediz Belediyesi Avukatı  Av. Eflatun Çoşar katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında; “İlçemizin değerlerine önem veriyoruz. Gediz Belediyesi yatırımları ile her zaman sivil toplum kuruluşların yanında ve katkı sağlayanı olmuştur. Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu toplumlarda sorunların, problemlerin çözümleri daha kolay oluyor. Oda başkanlarımızla fırsat buldukça bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz.

Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Gediz Ziraat Odası, Gediz Esnaf Kefalet Kooperatifi, Gediz Şoförler Odası, Gediz Madeni Eşya Tamirciler Odası, Otelci-Kahveci-Lokantacı-Berber Esnaf Odası, Gediz Esnaf ve Sanatkârlar Odası, GEDAB, GEGİP, Başkanları düzeyinde yapılan “Gediz Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi” kuruluşu istişare toplantısında kooperatif kurulma kararı alınmıştır. Ana tüzük sözleşmesi ve kooperatif kurulması için çalışmalara bismillah demiş olduk. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.