Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GEKA ÖNCÜLÜĞÜNDE BULUŞUYORLAR

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli sanayisi ile Aydın, Denizli ve Muğla Teknokentlerinden iş dünyasına yönelik dijital çözümler sunan firmalar “Teknokent Sanayi Buluşmaları” etkinliğinde bir araya gelecek. 

Güney Ege Kalkınma Ajansı, Denizli OSB ve Güney Ege Teknokentleri iş birliğiyle düzenlenecek etkinliğe Denizli iş dünyasının tüm temsilcileri davetli. İşletmelerini ve kendilerini dijital geleceğe taşımak, dijital çözümlere adapte olmak ve yol haritalarını belirlemek isteyen firmalar ve kişiler için açık olacak etkinlik, yarın saat 14:00’da Denizli OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Güney Ege sanayisinde yazılım kullanımı farkındalığının artırılması amacıyla düzenlenecek etkinlik 2 panelden oluşacak. Yazılım dünyasındaki gelişmelerin ele alınacağı panellerde yazılım dünyasının uzmanları bu alana yönelik gelişmeleri anlatacaklar. Yazılım alanında devlet desteklerinin de ele alınacağı etkinlikte yazılım profesyonelleri ile katılımcılar birebir görüşme imkanına da erişebilecekler. Güney Ege Teknokentleri’nde üretilen teknoloji çözümlerinden ve dijital gelişmelerden haberdar olmak, Teknokent firmaları ile tanışmak ve dijital çözümlerini oluşturmak isteyen çalışan ya da firma sahipleri, “Güney Ege Teknokentleri&Denizli Sanayi Sektörü Buluşması” etkinliğine davet edildi.