Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Horozlar, Altay maçı ile çıkışa geçmek istiyor

TFF Elit B Ligi

TFF Elit B Ligi 4. Haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Denizlispor bu maçın hazırlıklarına Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yaptığı çalışma ile başladı.
Ligin 3. Haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 kaybeden Denizlispor’da hedef 4. Haftada oynanacak olan Altay maçından puan yada puanlarla dönmek.
Bu maksatla lige verilen arada çalışmalara hız veren genç horozlar Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya nezaretinde antrenmanlarını sürdürdü.

  1. hafta itibariyle ligde bir puanı bulunan yeşil siyahlılarda hedef Altay maçından puanlar çıkartarak moral kazanmak.
    “Oyun iyi ancak sonuca gidemiyoruz”
    Çalışmaları ve geride kalan 3 haftayı değerlendiren Denizlispor U19 takımı yardımcı antrenörü Fatih Soyatik iyi bir kadroya sahip olduklarının altını çizerek “Lige geçen hafta başladık. Sıkıştırılmış halde başladık. Bir haftada 3 maç oynadık. Tabi bu da çocuklar için kolay değil. Bu maçlardan ikisi deplasmandaydı. Ama biz yine elimizden gelen mücadeleyi gösterdik. Bizi sevindiren çocukların gelişim olarak daha iyiye gitmesiydi. Tabi skorları da lehimize alsak daha da mutlu olacaktık ama burada önemli olan bizim çocukların gelişimi ve oyuna kattığımız değer. Bizde bunu gözlemliyor ve görüyoruz. Bu açıdan çok mutluyuz ”dedi.

    “Ara bizim açımızdan iyi oldu”
    İnşallah bundan sonraki maçlarda skoru da elimize alacağız diyen Soyatik “16 Eylül’de oynayacağımız Altay maçı ile birlikte dördüncü maçımız olacak. Biz bu dört maçtan üçünü deplasmanda oynamış olacağız. Tabi ki deplasman derken taraftar baskısından falan bahsetmiyorum. Sonuçta bizde yola gidiyoruz. Yol yorgunluğu oluyor. Altay maçı hazırlıklarına bu gün başladık. İyi gidiyor inşallah kadromuzda geniş herkesten verim bekliyoruz. Bu ara bizim açımızdan iyi oldu. Bir hafta ara olacak bu süreçte daha iyi hazırlanma imkanı bulacağız. İnşallah bu maça da en iyi şekilde hazırlanarak hem oyunumuzu geliştirip hem de bu oyunu skora yansıtarak güzel bir sonuçla İzmir’den dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

    “Altay karşısında ilk galibiyetimizi almak istiyoruz”
    Yeşil siyahlı takımın başarılı oyuncusu Talha Eren Ateş’te Ümraniye maçında iyi mücadele ettiklerine vurgu yaparak “Varımızı yoğumuzu verdik. Sonuca gidemedik. Baya da gol pozisyonuna girmiştik. Ancak sonuçlandıramadık. Ani ataktan bir gol yedik. Altay deplasmanına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Altay iyi bir takım. Bizde iyi bir takımız. O maçta bütün mücadelemizi vererek galip gelmek ve ligdeki ilk üç puanımızı almak istiyoruz”dedi.

    “Lige oyun anlamında iyi başladık”
    Denizlispor ‘un gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Oğuzhan Can’da aslında lige oyun anlamında iyi başladıklarını belirterek “Ancak istediğimiz sonuçları alamadık. Gelişim ligindeyiz. Bu nedenle oyun odaklı gidiyoruz. Ama sonuçta almak istiyoruz. Onun için çalışmalara devam ediyoruz. Oyunumuzu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Hücum anlamında biraz toparlanmamız gerekiyor. Gol bulmamız lazım. Sonuç istiyoruz. Maalesef şu ana kadar bir puanımız var. Sıkılaştırılmış bir karşılaşma takvimi ile oynuyoruz. Bir haftada üç maç yaptık. Yorgunlukla beraber bazı sıkıntılar yaşadık. Ama daha iyi olmak için çalışacağız. Galibiyetler almak istiyoruz. Ben şahsen lige iyi başladığımızı düşünüyorum. Oyun olarak iyi oynuyoruz. Sadece sıkıntımız sonuç. 16 Eylül’de zorlu bir Altay deplasmanına gideceğiz. Altay iyi bir takım ama bizde iyi bir takımız. Taktik ve teknik açıdan çalışıyoruz. Oradan iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum ”diye konuştu.