Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Hüseyin Sarı oldu!

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi 13. Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda yeni Başkan Hüseyin Sarı oldu.

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi

Kurulduğu günden itibaren ileri teknoloji, yüksek ahlak ideolojisi ile bu günlere gelen Genç MÜSİAD’ın Denizli Şube Başkanı Hüseyin Sarı oldu.  MUSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın katılımlarıyla gerçekleşen 13. Genel Kurul Toplantısında yeni şube Başkanı Hüseyin Sarı görevini Ahmet Ali Demiröz’den devraldı. Genç MÜSİAD’ın Denizli Büyükşehir Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği 13. Genel Kurul Toplantısına AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Başkan Yardımcısı Emre Köse, Üretim Sektör Kurulu Başkanı İlkay Selçik, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurum Müdürleri katılım sağladı.

Denizli Genç MÜSİAD’da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Yunus Çiftçi, görevi devretti. MÜSİAD Denizli Şubesinde yapılan devir teslim töreninin ardından görevi Ahmet Ali Demiröz, Çiftçi’den devraldı.
Denizli Genç MÜSİAD’da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Yunus Çiftçi, görevi devretti. MÜSİAD Denizli Şubesinde yapılan devir teslim töreninin ardından görevi Ahmet Ali Demiröz, Çiftçi’den devraldı.

Yeni görevini Genç MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Ali Demiröz’den devralan Yeni Genç MÜSİAD Şube Başkanı Sarı yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz dönem GENÇ MÜSİAD’ımız da görev alan kıymetli yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum.  Çok kıymetli MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı beye teşekkürlerimi iletiyorum.  Bu vazifeler bizim için oldukça kıymetli birer emanettir. Üzerinde hassasiyetle duracağımız bu emanetin hakkını vereceğiz. Görevimizin bilincinde olarak var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eski başkanımız Ahmet Ali Demiröz ve yönetimine hizmetlerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.