Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler gönüllü takımına katıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Bornova Belediyesi, gençlere yönelik “Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi. İletişim Uzmanı Görkem Başaran’ın sosyal sorumluluk projelerine katılımın gençlerin geleceğine olumlu katkılarını da anlattığı seminerin sonunda 100 genç, Bornova Belediyesi’nin ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri Gönüllü Takımı’na katıldı.

Bornova Belediyesi, gençlere yönelik “Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Görkem Başaran’a katkılarından dolayı teşekkür etti
Bornova Belediyesi, gençlere yönelik “Etkili İletişim” konulu seminer düzenledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Görkem Başaran’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bornova Belediyesi, kişisel gelişim açısından gençlere katkı sağlamak amacıyla ‘Etkili İletişim’ konulu seminer düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı eyüp escort Eğitim Koordinatörü Görkem Başaran’ın verdiği seminere gençlerin ilgisi yoğundu. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki seminerin tamamlanmasının ardından gençlere katılım belgesi de verildi. Seminere 214 genç katıldı.

Seminerde gençlerin gelecekleri konusunda kariyer planlaması yapmalarında yardımcı olacak ayrıntılara da yer verildi. Görkem Başaran, gençlerin öğrencilik yıllarında kendilerini geliştirmek için yaptıklarının iş hayatına atılırken en büyük yardımcıları olacağını söyledi. Başaran, “Sosyal sorumluluk projelerinde sürekliliği olan her çalışmanız sizin artınız olacaktır” dedi. Seminerin sonunda 100 öğrenci Bornova Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Gönüllü Takımı’nda yer almak için başvuru yaptı.

”Bornova bir eğitim kenti”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eğitim alanında yaptıkları her etkinliğin büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Bornova bir eğitim kenti. Bornova Belediyesi olarak bu kimliğin daha da güçlenmesi, çocuklarımızın, gençlerimizin daha donanımlı bireyler olması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Farklı konularda, farklı kesimlere yönelik seminerler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.