Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EGİAD Başkanı Özhelvacı:”104 Yıllık zaferin mirasıyla geleceği inşa ediyoruz”

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Özhelvacı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Büyük Zafer’in mirasını nitelikli üretim, dijitalleşme ve yeşil dönüşümle geleceğe taşıma kararlılığında olduklarını vurguladı.

30 Ağustos’un yalnızca askeri bir başarıyı değil, bir milletin özgürlük ve kendi geleceğini inşa etme iradesini temsil ettiğini belirten Özhelvacı, siyasi ve askeri bağımsızlığın kalıcılığının ancak güçlü bir ekonomiyle sağlanabileceğinin altını çizdi.

“Görsel ve askeri zaferler iktisadi kalkınmayla tamamlanır”

Atatürk’ün ekonomi vizyonuna dikkat çeken EGİAD Başkanı Kaan Özhelvacı, mesajında şu ifadeleri kullandı:30 Ağustos’ta kazanılan Büyük Zafer, hürriyetinden asla ödün vermeyecek bir halkın imkânsızlıkları azimle aşabileceğinin somut kanıtıdır. Bu tarihi süreç bize gösteriyor ki; siyasi ve askeri bağımsızlığın sürdürülebilirliği, güçlü bir iktisadi yapı ile mümkündür. Atatürk’ün ‘Ekonomik kalkınma, Türkiye’nin özgür, bağımsız, daima daha kuvvetli idealinin belkemiğidir’ sözü, bugün iş dünyamızın taşıdığı sorumluluğu net bir şekilde ortaya koymaktadır.”

“Genç iş insanları olarak nitelikli üretime yatırım yapacağız”

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında genç iş insanlarına düşen görevleri sıralayan Özhelvacı, mesajını şu sözlerle tamamladı:EGİAD olarak ülkemizin küresel rekabet gücünü artıran; yeşil dönüşümü, dijitalleşmeyi, yüksek katma değerli üretimi ve nitelikli girişimciliği destekleyen bir kalkınma anlayışını temel sorumluluğumuz görüyoruz. Zaferin ve Cumhuriyet’in bize sunduğu değerlere daha çok üreterek, istihdam yaratarak ve yenilikçi girişimleri destekleyerek sahip çıkacağız. Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor; Zafer Bayramımızı kutluyorum.”

Reklamı Geç