Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“GİRİŞİMCİLİKTE KOSGEB DESTEKLERİ” KONFERANSI DÜZENLENDİ

Bu haberin fotoğrafı yok

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF), KOSGEB Denizli Müdürü Dr. Aziz Acar’ın konuk konuşmacı olduğu “Girişimcilikte KOSGEB Destekleri-Öğrenciler Geleceği Bugünden Planlıyor” konulu bir konferans verildi.

KOSGEB Denizli Müdürü Dr. Aziz Acar “Girişimcilikte KOSGEB Destekleri-Öğrenciler Geleceği Bugünden Planlıyor” başlıklı konferansıyla Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda öğrencilerle buluştu.

Öğrenci ve öğretim üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen konferansta KOSGEB’in girişimcilere ve özellikle de öğrencilere sağlamış olduğu destekler ele alındı. Düzenlenen yarışmalardan, hibelerden ve girişimcilik desteklerinin ayrıntılarından bahsedilen sunumda öğrenci girişimci kategorisi öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Konferansın soru cevap kısmında öğrenciler, KOSGEB destekleriyle ilgili akıllarındaki soruların yanıtlarını buldu. Katılımcıların sorularını ayrıntılı olarak cevaplayan Dr. Acar, KOSGEB bünyesinde genç girişimcilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Konferans, İİBF Dekanı Prof. Dr. Ender Coşkun’un, Dr. Aziz Acar’a hediye takdimi ile sona erdi.