Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Çankır, CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı adaylığını duyurdu

CHP’de kongre takviminin başlamasının

CHP’de kongre takviminin başlamasının ardından Pamukkale İlçe Başkanlığına aday olan Diş Hekimi Gökhan Çankır, Güneş Düğün salonunda gerçekleştirilen toplantı ile adaylığını resmen duyurdu.

Toplantıda yaptığı konuşmada net mesajlar veren Çankır, 31 Mart yerel seçimlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisini Pamukkale’de birinci parti yapacaklarını, önce kongrede, sonra yerel seçimlerde zafere ulaşacaklarını söyledi.

Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıda konuşan Çankır, ilçeye bağlı 61 mahallede dört yıldan bu yana çalışma yaptığını, başkan seçilirse en büyük hedefinin ‘Güçlü Örgüt’ yapısını tekrar kurmak olduğunun kaydetti.  Çankır’ın “Devrimin ayak sesleri Pamukkale’den yükselecek” sözleri partililerden büyük alkış aldı.  

20 Ağustos Pazar Günü Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Pamukkale ilçe kongresinde 400 delege ve 16’da doğal delege toplam 416 delege Pamukkale İlçe Başkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Seçimlere kısa bir süre kala adaylığını açıklayan Diş Hekimi Gökhan Çankır, Güneş Düğün salonunda partililer ile bir araya geldi. Toplantıda yaptığı konuşmada net mesajlar veren Çankır, 31 Mart yerel seçimlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisini Pamukkale’de birinci parti yapacaklarını, önce kongrede, sonra yerel seçimlerde zafere ulaşacaklarını söyledi.

Aday olmasındaki en büyük nedenleri ve hedeflerini açıklayan Çankır, “Cumhuriyet devrimleri ışığında; Halkçı, kamucu, eşitlikçi, laik ve özgürlükçü politikaları benimseyen, sermayenin karşısında-emek diyen toplumcu, adil bir ekonomik bölüşüm düzeni hedefleyen, katılımcı- çoğulcu, ülkede ve parti içinde demokrasiyi savunan, önce liyakat diyen, dayanışmayıbüyüten, kimseyi ötekileştirmeyen kişiler değil-ilkelerle yol yürüyen bir anlayışı hakim kılmak için yola çıkan insanların sözcüsüyüm.İktidar olmanın yolunun bu anlayıştan geçtiğine de yürekten inanıyoruz. Bu amaçla; bugünü kadar Partimizde kavga değil, sevgi dilinin hakim olması içinde elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“GÜÇLÜ ÖRGÜT YAPISINI KURACAĞIZ”

CHP Pamukkale İlçe Başkan adayı Diş Hekimi Gökhan Çankır, ilçeye bağlı 61 mahallede dört yıldan bu yana çalışma yaptığını söyledi. İlçeye bağlı bazı mahallelerde özelliklede kırsal ve oy oranlarının düşük olduğu bölgelerde daha yoğun çalışmalar yaptıklarını anlatan Çankır, “Dört yıldan bu yana sahada çalışmalar yapıyorum. Delegelerimizin oylarıyla ilçe başkanlığı görevine seçilirsem öncelikli olarak ilk hedefim ‘Güçlü Örgüt’ yapısını yeniden kurmak olacak. Tabandan gelen sesi partimizin en üst organlarına en gür şekliyle duyuran örgüt olacağız. İlçe teşkilatımız parti binamızın katlarından değil, sahadan gelecek istek ve taleplere göre çalışmalarını yapacak. Bir olacağız, birlikte başaracağız.” Dedi.

“KİŞİLERİN DEĞİL, İLKELERİN PEŞİNDEN KOŞACAĞIZ”

Kongreden zaferle çıkmaları halinde izleyecekleri yol haritasını aktaran Gökhan Çankır sözlerini şöyle sürdürdü;

“Birincisi: Belediye başkan adayımızı ve belediye meclis üyesi adaylarımızı tüm üyelerimiz yani siz belirleyeceksiniz. İkincisi: sizlerle birlikte Pamukkale’yi mutlaka alacağız. Bizler buna yürekten inanıyoruz. Biliyoruz ki haklıyız. Biliyoruz ki kazanacağız. Çünkü biz; Eksilmeyeceğiz, çoğalacağız. Çalışacağız, üreteceğiz, katkı koyacağız. Slogan değil, emek diyeceğiz. Hamaset değil, kardeşlik diyeceğiz. Biz; bize sorulmadan bizimle ilgili karar aldırmayacağız. Bizler; Kişilerin değil, İlkelerin ardından yürüdüğümüz için kazanacağız. İkbal değil İKTİDAR dediğimiz için kazanacağız. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partimizi Pamukkale’de birinci parti yapacağız. Önce kongrede, Sonra yerel seçimlerde yaşayacağımız zaferde görüşmek üzere.”

“HER AY TOPLANTILAR YAPILACAK”

Teşkilat mensuplarımız, mahalle temsilcileri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle her ay düzenli toplantılar yaparak istek, beklenti ve talepleri ilk ağızdan alarak çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarına dikkat çeken Çankır, “Partimizin ve mahallelerimizin güncel sorunlarını yeniden tespit edip sizlerin istekleri doğrultusunda göreve geldiğimiz ilk andan itibaren mevcut sorunlarımızı çözeceğiz. Sizlerle birlikte mahalledeki yaşayan vatandaşımıza da çözüm merkezinin biz olduğumuzu göstereceğiz. Bunu da nasip olup seçildiğimiz zaman aylık olarak yapacağımız ilçe ve mahalle toplantıları ile sağlayacağız. Sizler Gökhan Çankır ve ekibini mahallenizin komşusu gibi hissedeceksiniz. Biz olup kazanacağız şiarı ile çıktığımız bu yolda siz partililerimizin desteği çok önemli. Ben bir hekim olarak mahallelerimizin sorunlarını gücüm yettiğince tedavi etmek istiyorum. Sağlıklı tedavi önce sağlıklı tanı ile başlar. Bu yüzden sizlerin belirtecek olduğunuz sorunlar ve istekler örgütümüz için büyük bir önem arz ediyor.” Dedi.

“PAMUKKALE’YE CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

Denizli nüfusunun 3’te birinin yaşadığı Pamukkale’yi 29 mart yerel seçimlerinde mutlaka almak zorunda olduklarını kaydeden Çankır, “Biliyoruz ki Pamukkale’yi alan Denizli’yi alır. Bu konuda dersimize iyi çalıştık.  AKP’nin rant belediyeciliğinin kalesi olan, hak ettiğini bir türlü alamayan, saçma projelerle borç batağındaki bir belediyeyi alıp, dosta düşmana CHP belediyeciliği nasıl yapılır göstermek zorundayız. Bu konuda Pamukkale halkının ne kadar rahatsız olduğunun farkındayız. Hazırlıklarımız buna göre yaptık. Pamukkale üyelerimizin seçeceği bir belediye başkan adayımızın sonuna kadar arkasında durup, gece gündüz çalışıp Pamukkale’ye CHP bayrağını dikeceğiz. Önünüze gelen sandıktan kim çıkar, ittifak yapılır mı? Yapılmaz mı? Yapılırsa kimle yapılır Gibi konulara asla SAPLANMADAN, yol yürüyeceğiz.” Dedi.