Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe-Beşiktaş maçı tekrar edip etmeyeceği o tarihte karar bağlanacak!

Beşiktaş, Göztepe’yle oynadığı maçta kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF’ye başvurmuştu. Henüz karara bağlanmayan olay, Beşiktaş yönetiminin tepkisini çekti. TFF, kural hatası iddiasını karara bağlamak üzere olağanüstü toplantı kararı aldı.

Beşiktaş, Göztepe'yle oynadığı maçta

Hürriyet Spor Arena’da yer alan habere göre TFF, Göztepe-Beşiktaş maçında yapıldığı iddia edilen kural hatasını görüşmek üzere olağanüstü toplantı kararı aldı.

Beşiktaş’ın başvurusunun üzerinden 14 gün geçti ve Beşiktaş 4 gün önce IFAB’a başvurdu.

TFF, maçın tekrarına ilişkin talebi görüşmek üzere Perşembe günü olağanüstü toplanacak.

IFAB tekrardan yana

IFAB’ın TFF’ye ilettiği raporda maçın tekrar edilmesine ilişkin bilgiyi gönderdiği ve TFF’nin konu ile ilgili net kararını 15 gün içerisinde açıklayacağı aktarıldı.

Göztepe-Beşiktaş maçında ne olmuştu?

Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ilk yarısında hakem Hüseyin Göçek, oyunu durdurdığu bir pozisyonun ardından topu Beşiktaşlı oyunculara vermesi gerekirken, eski kuralı uygulayarak oyunu Göztepeli futbolculardan başlattı. Bu pozisyondan sonra faul oldu ve Beşiktaş kalesinde ikinci golü gördü.

Merkez Hakem Kurulu, geçtiğimiz hafta Göztepe-Beşiktaş maçının hakemi Hüseyin Göçek’i Trabzonspor – Gençlerbirliği maçının orta hakemi olarak atamıştı.