Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe’de PFDK Şaşkınlığı

Geçen hafta konuk ettiği Trabzonspor karşılaşmasında Göztepe taraftarlarının rakibi alkışlayarak örnek bir tablo çizmesinin ardından Göztepe’nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesi camiayı şoke etti.

Geçen hafta konuk ettiği

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor’a tek golle kaybederken, sarı-kırmızılı taraftarların davranışı oldukça çok konuşuldu. Trabzonsporlu futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’i oyundan çıkarken, maç bitiminde de rakibini alkışlayan futbolseverler oldukça güzel görüntülere imza attı. Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Göztepeli taraftarların bu davranışını överek, “Oynayanlar değil, alkışlayanlar büyük” ifadelerini kullanmıştı. Bordo-mavililerin yıldızı Yusuf Yazıcı da sosyal medya hesabından, “Karadeniz’in bir çocuğu olarak Ege’de gördüğüm nezaket benim için çok özeldi. Alkışları için Göztepe taraftarlarına teşekkürler” paylaşımını yapmıştı.

BORDO-MAVİLİLERİN YILDIZI YUSUF YAZICI DA SOSYAL MEDYA HESABINDAN “KARADENİZ’İN BİR ÇOCUĞU OLARAK EGE’DE GÖRDÜĞÜM NEZAKET BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİ. ALKIŞLARI İÇİN GÖZTEPE TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER” PAYLAŞIMINI YAPARKEN, GÖZTEPE’NİN BU MAÇIN ARDINDAN ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT NEDENİYLE PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULUNA (PFDK) SEVK EDİLMESİ HEM CAMİAYI HEM DE TARAFTARLAR ARASINDA ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI. (TOLGA TAHÇI/İZMİR-İHA)

Göztepe’nin bu maçın ardından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi hem camiayı hem de taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılandı. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, karşılaşmanın oldukça centilmence geçtiğini belirterek karara anlam veremediklerini söyledi. Trabzonspor resmi hesabı da karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür mesajı yayınlamıştı.

SEVK KARARI

1- GÖZTEPE A.Ş. Kulübü’nün 22.02.2019 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarıncaPFDK’ya sevkine karar verilmiştir.