Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GRI Geleneksel Tarım Sigortası sayesinde, ÇKS ve tapu belgesi olmayan üzüm üreticisinin de yüzü gülüyor!

GRI Sigorta geleneksel Tarım Sigortası ile üzüm üreticisinin mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Dolu ve yangın riskine karşı üzümlerini teminat altına alan çiftçiler, felaket stresinden uzak bir üretim dönemi geçiriyor.

GRI Sigorta geleneksel Tarım

Çiftçilerin üretim döneminde korkulu rüyası olan dolu ve yangın tehditlerine karşı GRI Sigorta teminat vererek üreticilerin içini rahatlatıyor. GRI Geleneksel Tarım Sigortası sayesinde, ÇKS ve tapu belgesi olmayan üzüm üreticisinin de yüzü gülüyor. Üzüm için hazırlanan tarım sigortası; şaraplık, sofralık ve kurutmalık üzüm ürünlerinin hepsini kapsıyor.

Tarla ürünleri (dolu ve yangın riskine karşı) ile üzüm ürünlerini (dolu, yangın ve kalite kaybı riskine karşı) teminat altına alan GRI Geleneksel Tarım Sigortası ile çiftçilerimiz geleceğe daha umut dolu gözlerle bakıyor.

GRI SİGORTA’DA 32 YILLIK TARIM SİGORTASI TECRÜBESİ VAR!

Gri Sigorta Tarım Sigortaları Müdürü Gül Öz, konu ile ilgili Egeyön Haber’e veridği daha önceki röportajında şu ifadelere yer vermişti:

‘Şuan için meyvelerde ürün kısıtlaması var. Sadece üzümü teminat altına alabiliyoruz. Hububat, tahıl ve tüm tarla ürünlerine teminat verebiliyoruz. Bu sene bir gidişata bakacağız, bu teminatlarımızı gelecek yıl meyveler de dahil olmak üzere tüm ürünlere vermeyi düşünüyoruz. Yeni bir proje ama arkasında ciddi bir çalışma var. Genel Müdürümüz Rüstem Bey tarım sigortalarıyla ilgili 32 yıllık bir tecrübeye sahip. Ben aynı şekilde daha önce eksperlik şu an sigorta takım bilirkişiliği yapmak üzere hayatım tarım sigortalarıyla geçti. O yüzden arkası sağlam ve teknik açıdan oldukça sağlam hazırlanmış bir ürün. Açıkçası bu ürünümüze çok güveniyoruz. Bu ürüne bir de çiftçi destek paketi ekledik, onlara daha çok destek olabilmek adına. Çiftçilerin traktör bakımından tutun da check-uplarına kadar hizmetlerini de desteklemeye karar verdik. Böylece ürünümüzü daha güçlü hala getirdik. Şu an Türkiye’de bu hizmeti veren ve acentelerle iş birliği yapan tek şirketiz.’