Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GRI Sigorta’dan tüm çiftçilerin yüzünü güldürecek yepyeni bir ürün

Ekim 2020’de resmi olarak faaliyete geçmelerine rağmen kısa sürede 1000’in üstünde acente sayısına ulaşmaları ile adından söz ettiren GRI Sigorta, tarım sigortaları alanında yaptığı atılımlar ve çıkardıkları çiftçiye dost ürünlerle de dikkat çekmeye devam ediyor.

Ekim 2020’de resmi olarak

Türkiye’de bir ilk olan “Hasat Dostu Sigorta” ürünü ile hasat sonrası tarlada bekletilen tahıl saplarını yangın riskine karşı güvence altına alan şirket, yeni çıkardıkları “GRI Geleneksel Tarım Sigortası” ürünü ile sektörde yenilikçi bir atılıma daha imzasını atmaya hazırlanıyor.

ÇKS BELGESİ OLMAYAN ÇİFTÇİNİN DE ARTIK YÜZÜ GÜLECEK

Şirketin sosyal medya hesaplarında ve web sitelerinde tanıttığı “GRI Geleneksel Tarım Sigortası” ürünü, “tüm çiftçilerin yüzünü güldürecek sigorta” sloganı ile duyuruldu.

ÇKS belgesi olmayan tarlalar ile tapusuz parselleri teminat altına alan ürün, belge ve tapu engeline takılarak diledikleri gibi üretim yapamayan birçok çiftçi için sevinç kaynağı oldu.

GRI Sigorta Tarım Sigortaları Müdürü Gül Öz, yeni çıkardıkları ürün konusunda oldukça heyecanlı olduklarını ve bu ürün ile üreticinin çok önemli bir ihtiyacına karşılık verecekleri için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, çıkaracakları yeni ürün ve projelerle “çiftçiye her gününde dost” bir şirket olmayı sürdüreceklerini kaydetti.