Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülbeyaz Kanber yazdı: Hayatımız bilinç altımızda olan davranışların bir çıktısı mıdır?

              İnsan vücudundaki bilim

              İnsan vücudundaki bilim insanı beynimiz olduğunu biliyor muyuz? 1982 yılında Dr.  Bruce quantum fiziğinin prensiplerini araştırmaya başlamış ,bilginin bir kuvvet olduğunu ve hücrenin bilgiyi sisteminde nasıl işlediğini araştırıp çalışmasını quantum fiziği ile birleştirmiştir.1992  yılında çalışmalarında çevrenin davranışları kontrol ettiğini , vücuttaki dokuların nasıl çalıştığını hayatın genlerimizi nasıl kullanılabilir  ve kullanılamaz ettiğini ortaya koymuştur. Zihin ile vücudun yolunu, zihnin vücudun fonksiyonlarını nasıl düzenlediğini, bununla beraber içimizde ölümsüz bir ruh enerjisinin  nasıl oluştuğunu ortaya koymuş ve bilimde vücut- zihin ilacını,  kendimizi, zihnimizin  bulunduğumuz çevreye göre tekrar nasıl programlıyacağımızı , inanmanın biyolojisini  ortaya koymuş.Böylece  bilinmeyenlerle dolu karışık  bir dünyada insanlığın geçirdiği  evrin açısından önemli bir dönüm noktası oluşturmuştur.

Yapılan tüm araştırmalar insanlığa ümit vermiş, kendisini ve çevresini daha iyi sorgulamasına anlamasına, karar vermesine yardımcı olmuştur. Zor ve kolay olan durumlarda duygularımızı nasıl düzene koyarak kalıtsal olarak nasıl ifade ederiz? Bilimsel olarak bakıldığında insanların genlerinin  kurbanı olmamakla beraber barış, huzur, mutlu ve sevgi ile yaşayabileceğimiz sınırsız bir hayatı yaşama kapasitemiz bulunmaktadır öyle ki  sağlıklı olabilmek için zihnimizdeki gücün , enerjinin bir ilaçtan daha etkili olduğunu Dr. Bruce ifade etmiştir. Bu bilgi sağlığımızın genlerimizin kurbanı olmaktan çok kendi sorumluluğumuz altında olduğunu göstermekte ve quantum biyolojisinin bir göstergesi olarak önümüze gelmektedir. Buradan bağışıklık sistemimizi yeniden şarj ederek vücudumuzun kendini iyileştirmesine yardımcı olur.Doğal olan sistemimizi devreye sokmak ağrılarımızı, kaygılarımızı, korkularımızı, depresyon gibi  hastalıklarımızın iyileşmesine yardımcı olur. Vücudumuzdaki hücrelerin koruma modundan çıkıp olgunlaşmış bir moda geçirilerek koruyabileceğini ve kendi kendini yenilebileceğini,   İyileşmek için yeni bir frekansı nasıl anında keşfedebileceğimizi göstermektedir. Tüm sistemimizin güncelleyip,korku, kaygı, gibi duygularımızı yeni bir  program ile bir kenara bırakabiliriz.

            Dr. Bruce hayatımızın bilinç altımızda olan davranışlarının  bir çıktısı  olduğunu,  almış olduğumuz kararlarda % 95 bilinç altında olan  robotik davranışlar  olduğu,  sadece % 5’nin bilinçli olarak alınan kararlar olduğunu ifade etmektedir. Aile dinamiğinin önemi olduğunu, bir  çocuğu ele aldığımızda hayatının ilk 7 yılının hafızasında  bir hipnoz gibi kayıtlandığını hatta öyle ki doğduğunda ilk bir yada ikinci haftasında ailesinin,  anne ve babasının  kim olduğuna karar verdiğini, ilk iki yılında bulunduğu çevreyi çok iyi gözlemleyerek bu programı yüklemekte , ilk yedi yıl hayatın bir filtresi olmaktadır.. Aile dinamiğinin önemi, hayatımızın derinliklerinde derin izleri olacağı ortaya konulmuş  ayrıca insanların quantum mekaniği ile enerjilerinin ve konuşmalarının birbirlerini nasıl etkiledikleri gerçeğini ortaya koymuştur, bunun içinde quantum fiziği düşünmenin bir güç  olduğu bir öneri olmadığını  bir gerçek olduğunu ortaya çıkarmıştır. Hücrenin bir minneature insan ve dünya nüfusunun 7 milyarın üzerinde süper organizma olduğunu  ve buradanda insanlığın oluştuğunu ve evrim geçirdiğini ifade etmekte. Bilincin bulunduğu ortama göre adaptasyonun kendini ayarlamasının biyoloji olarak görülmemesi gerektiğini beynin bir kimyacı olduğunu ve resmi değiştirdiğimizde ortamın kimyasının da değiştiğini ifade etmektedir.

Dr. Bruce Covid-19 ile ilgili şu şekilde bir yaklaşımda bulunmakta; Hafıza kartınızı bilgisayarınıza yüklediğinizde, programınızda virüs mevcut ise sistemiz etkilenmekte ve sistemin çalışmamasına yol açmakta.Peki biyolojiye göre virüsü nasıl okumalıyız? Virüs tıpkı bir hafıza kartı içindeki bir program gibi davranarak hücreye enfekte etmektedir. Dr. Bruce İnsanların inandıkları ile genleri ve DNA’larını  manüple edilebileceklerini  ve bilincimiz ve çevreyi nasıl algıladığımız, nasıl gördüğümüz ile  sağlığımızı nasıl kontrol altına alabileceğini göstermektedir.