Gülizar Biçer Karaca sordu, Bakan Pakdemirli cevap verdi: Atatürk’e hakaret eden müdüre ne olacak?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Atatürk’e hakaret eden Said Dağdaş konusunu TBMM’de Plan ve Bütçe Komisyonu’nda gündeme taşıdı.

Gülizar Biçer Karaca sordu, Bakan Pakdemirli cevap verdi: Atatürk’e hakaret eden müdüre ne olacak?
Yayınlama: 13.11.2019
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Tarım ve Orman Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde çalışmakta olan Said Dağdaş’ın hala nasıl göreve devam ettirildiğini dile getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın sorusu üzerine Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bu kişi hakkında soruşturma başlatıldığı açıkladı.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca soruşturma başlatılmasının yeterli olmadığını, Mustafa Kemal Atatürk’e put diyen, diktatör diyen 10 Kasım’ı da dünyanın en gülünç olayı olarak tanımlayan Bakanlık çalışanının derhal görevden el çektirilmesi gerektiğini ifade etti. CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “bu şahıs kamu görevlisi olarak görev yapmaya devam edemez, derhal görevden el çektirilmelidir.” Dedi ve hakkında suç duyurusunda bulunduğu konuyla ilgili olarak takipçisi olacağını belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.