Belediye kanadından yapılan açıklamada, organize şiddet girişimlerine ve tehditlere karşı geri adım atılmayacağı vurgulandı.
Gece 02.47’de motosikletli saldırı: “Adli sürecin takipçisiyiz”
Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayın tüm ayrıntılarıyla adli makamlara intikal ettirildiği belirtilen resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:“Belediyemize ait Akvaryum Cafe’ye gece saat 02.47’de motosikletli, kimliği henüz belirsiz iki kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırı, güvenlik kameraları tarafından tespit edilmiş; emniyet güçleri hızlı bir şekilde olayı soruşturmaya başlamıştır.”
“Halkın iradesi hedef alındı, organize şiddete boyun eğmeyeceğiz”
Daha önce Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın makam aracına yapılan saldırı hatırlatılarak, faillerin ve arkasındaki odakların ortaya çıkarılması yönündeki kararlılık altı çizilerek ifade edildi:”Belediye Başkanımızın makam aracına yönelik saldırının ardından yaşanan bu olayla beraber üzüntü ve hassasiyetimiz bir kat daha artmakla birlikte; suçluların yakalanması, saldırıların kaynağı ve arkasındaki bağlantıların gün yüzüne çıkması için yürütülen adli süreci yakından takip ettiğimiz bilinmelidir.Belediyemizin ve dolayısıyla halkın iradesinin hedef alındığı bu saldırıları kınıyoruz. Her türlü tehdit, iftira ve organize şiddet girişimlerine boyun eğmeyecek; halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Emniyet güçlerinin saldırganların kimliğini belirlemek ve arkasındaki azmettiricileri yakalamak için başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.



