Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Belediyeleri 2027 vizyonu için buluştu: Zirveye Çavuşoğlu başkanlık etti!

Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma hedeflerini, yerel yönetimlerin önceliklerini ve gelecek yılın çalışma stratejilerini belirlemek üzere İzmir’de bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ege Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, 2027 yılı çalışma programı ve bütçe hazırlıkları kapsamlı şekilde ele alındı.

Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma hedeflerini, yerel yönetimlerin önceliklerini ve

Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri ve MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç’ın da katıldığı meclis oturumunda; bölge belediyelerinin hizmet kapasitelerinin artırılması, kentlerin ortak ihtiyaçları ve yerel yönetimler arası iş birliğini güçlendirecek stratejik projeler masaya yatırıldı.Ege Belediyeler Birliği İzmir'de Buluştu “Güçlü Kentler Ortak Akılla Inşa Edilir” (3)

2027 Yılının Öncelikleri ve Bölgesel Hizmet Ağı Görüşüldü

Toplantı boyunca meclis üyeleri, Ege Belediyeler Birliği’nin 2027 yılında hayata geçirmeyi hedeflediği saha çalışmalarını ve birliğin yeni dönem bütçe planlamalarını detaylandırdı.

Yerel yönetimlerin gelecek döneme ilişkin hedeflerinin ve ortak sorunlarının tartışıldığı görüşmelerde, kentlerde sunulan kamu hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve verimli yürütülebilmesi adına atılacak ortak adımlar değerlendirildi.Ege Belediyeler Birliği İzmir'de buluştu: “Güçlü kentler ortak akılla inşa edilir”

Başkan Çavuşoğlu: “Güçlü Kentler Ortak Akılla İnşa Edilir”

Toplantının açılışında konuşan Ege Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yerel yönetimler arasındaki dayanışma ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yaptı.

Güçlü kentlerin ancak ortak akıl ve güçlü bir dayanışma ruhuyla inşa edilebileceğini ifade eden Çavuşoğlu, konuşmasında şu değerlendirmelerde bulundu:“Yerel yönetimler olarak bilgi ve deneyimlerimizi bir araya getirmemiz, kentlerimizin sürdürülebilir gelişimine doğrudan katkı sağlayacaktır. Ege Bölgesi’ndeki belediyelerimizin ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesi, hemşerilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesini yükseltecek ve çok daha yaşanabilir kentler oluşturmamıza imkan tanıyacaktır. Dayanışma ve ortak akılla Ege’nin geleceğini inşa etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”

Meclis gündemine alınan 2027 yılı bütçesi ve çalışma programı değerlendirmeleriyle toplantı sona erdi.Ege Belediyeler Birliği İzmir'de Buluştu “Güçlü Kentler Ortak Akılla Inşa Edilir” (1)