Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa 30 Ağustos’a hazır!Fener Alayı ve Hadise Konseri

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tarihi şanına yakışır bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında kazanılan Büyük Taarruz’un zafer ruhu, gün boyu sürecek etkinlikler ve akşam düzenlenecek programlarla Manisa’da yaşatılacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tarihi şanına yakışır

Kutlamalar, sabah saatlerinde gerçekleştirilecek resmi anma ve kutlama töreniyle başlayacak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi programın ardından bayram coşkusu gün boyu devam edecek. Meydan, saat 12.00-17.00 arasında çocuklar için hazırlanan etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Saat 17.30’da halk oyunu gösterileri gerçekleştirilecek, ardından lösemili çocuklar için Cumhuriyet Meydanı’ndan gökyüzüne balonlar bırakılacak.

Büyük Zafer Yürüyüşü ve Hadise Konseri

Akşam programı ise saat 20.30’da Hakkı İplikçi Parkı önünden başlayacak Büyük Zafer Yürüyüşü ve fener alayı ile sürecek. Ellerinde Türk bayraklarıyla ilerleyen vatandaşlar, yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlayacak. Kortejin ardından saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda, pop müziğin sevilen ismi Hadise konser verecek.

Başkan Dutlulu 'su için protokol var' dedi, ekledi: İzmir, Yunan kenti  değil! - İzmir Haber - İzmir Son Dakika Haberleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tüm Manisalıları Zafer Bayramı coşkusunu paylaşmaya davet ederek, “Büyük Zafer’in ruhunu yaşatmak ve bu gururu hep birlikte paylaşmak için 7’den 70’e tüm halkımızı gün boyu sürecek kutlama programlarına bekliyoruz” dedi.