Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TUREB’den Burdur’da kritik temas: Turizm için iş birliği mesajı

TUREB Başkanı Abdulkadir Tanrıdağlı, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ı ziyaret etti. Görüşmede turizmin gelişimi ve iş birliği olanakları ele alındı.

TUREB Başkanı Abdulkadir Tanrıdağlı, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ı ziyaret

Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Abdulkadir Tanrıdağlı, Burdur programı kapsamında Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, kentin turizm potansiyeli ve sektörün gelişimine yönelik atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Ziyarete; Antalya Turist Rehberleri Odası Başkanı Hülya Yıldırım Kaya, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yeşiltaş ve Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Tokat da katıldı.

Görüşmede, Burdur’un sahip olduğu tarihi ve doğal zenginliklerin daha etkin tanıtılması, turist rehberlerinin sektördeki rolü ve yerel turizmin güçlendirilmesine yönelik iş birliği imkanları ele alındı. Katılımcılar, bölgenin turizmde hak ettiği noktaya ulaşması için kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından TUREB heyeti, misafirperverliği dolayısıyla Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’a teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği vurgusuyla sona erdi.