Haluk Levent’ten Baloncu Teyzeye Yardım Eli

Haluk Levent’ten Baloncu Teyzeye Yardım Eli
Yayınlama: 09.02.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde ulusal haberlere konu olan Denizli’de geçimini balon satarak sağlamay çalışan 73 yaşındaki Melahat Deveciye ünlü sanatçı Haluk Levent’in çağrısı üzerine Denizlili AHBAPlar yardım elini uzattı. Melehat Deveci artık balon satmayacak.

Denizli’de yaşayan 73 yaşındaki Melehat Deveci, Atatürk Bulvarı Caddesi’nde balon satarak geçimini sağlıyordu. ilerlemiş yaşına rağmen elindeki balonları satmak için bütün gün bekleyen Deveci, 27 yıl  önce kaybettiği eşinden sonra 3 çocuğuna hem annelik hem babalık yapıyor.

Haluk Levent Sahip Çıktı

Bu durumun ulusal haber ve yayın organlarına düşmesinin ardından Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Platformu’ndan Denizli AHPAPlılara seslenerek, “Teyzemin çok onurlu bir iş yapıyor, balon satıyor. Türkiye’nin yüzde 80’i çalışıyor hem de zor şartlarda. Ama yine de bu yaşta sokakta olmasını hazmedemiyoruz. Denizli AHBAP ilgilenecektir” dedi. Bu çağrı üzerine Denizli AHBAP Patformu üyeleri harekete geçti ve 73 yaşındaki Melehat Deveci’ye ulaştı. Denizli AHBAPlara 12 bin liralık borcu olduğu ve 3 çocuğa baktığı için çalışmak zorunda kaldığını belirtince, Denizli AHBAP, Deveci’nin 12 bin liralık kredi borcunu üstlendi.

Hayali Vardı

En büyük hayalinin emekli olduktan sonra evinde salanan sandalyade oturarak keyif yapmak olduğunu söyleyen Melehat Deveci, “Kalçamda protez bulunduğu için çalışmam zorlaşmıştı. Ama 12 bin lira borcumu ödemek ve geçimimi sağlamak için çalışmak zorundaydım. AHBAPlılar bana ulaşarak beni tüm sıkıntılarımdan kurtardı. Vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Artık hayalini kurduğum sallanan sandalyemde keyif yapabileceğim” dedi.

Bir daha Çalışmayacak

AHBAP Platformu Denizli İl Temsilcisi Tuğba Yıldız, “Genel Başkanımız Haluk Levent, Melehat teyzemize yardım etmemiz için bizlere çağrıda bulundu. Melehat teyzemiz zor şartlarda çalışarak geçimini sağlamaya çalışmış. Bizler kendisine ulaştığımızda, isteklerini dile getirdi. Borcu olduğunu ve bu yüzden çalıştığını söyledi. Borcunu üstlendik. Artık Melehat Teyzemiz çalışmayacak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.