Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hatay 3 günlük hava durumu.. Hatay hava durumu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin en çok etkilediği illerden biri de Hatay oldu. Hatay, depremin yıkıcı etkisini yakından hissederken, kurtarma çalışmaları olumsuz hava koşullarında güçlükle devam ediyor. Hatay hava durumu depremzedeleri ve kurtarma ekiplerini zorlarken, tüm dikkatler deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusuna çevrildi. Peki, Hatay 3 günlük hava durumu nasıl olacak? Adana hava durumu nasıl? Samandağ hava durumu verileri nedir? Antakya hava durumu verileri açıklandı mı? Hatay hava durumu 7 günlük, Hatay hava durumu 15 günlük, Hatay hava durumu 30 günlük verilere nasıl ulaşılır? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

Deprem Bölgesinde Hava Durumu Nasıl Olacak?

Türkiye, saat 04.17’de Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem ile sarsıldı. Gece saatlerinde yaşanan felaket tüm Türkiye’nin kalbinin deprem bölgesinde atmasına yol açarken, öğle saatlerinde yine Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğündeki ikinci deprem yıkımın etkilerini çok daha fazla artırdı. Yaşanan bu gelişmeler ışığında deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusu gündeme geldi. 

Hatay Hava Durumu

Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay hava durumu açısından şanssız bir dönemi yaşıyor. Bugün yer yer yağış alan bölge, gece yarısına kadar yağışın etkisi altında olacak. Antakya hava durumu saat 06.00’dan itibaren yağışların duracak ve parçalı bulutlu hava etkili olacak. Sıcaklık etkilerinin de gece saatlerinde düşeceği Hatay hava durumu, hem kazazedelere hem de kurtarma ekiplerine zor anlar yaşatacak. 

Hatay 3 Günlük Hava Durumu

Hatay 3 günlük hava durumu, yağışlı ve parçalı bulutlu bir havanın etkisi altında olacak. Bugünü yağmurlu olan Hatay hava durumu, 7 Şubat 2023 Salı gününün ilk saatlerinde de yağmurun etkisinde olacak. Salı, çarşamba ve perşembe gününün baz alındığı Hatay 3 günlük hava durumu verileri salı günü saat 06.00’dan itibaren bulutlu ve parçalı bulutlu bir havanın etkin olacağını ortaya koyuyor. 

7 Şubat 2023 Salı günü saat 06.00’dan sonra kesilmesi beklenen yağmurun yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. Hatay 3 günlük hava durumu 8 Şubat 2023 Çarşamba ve 9 Şubat 2023 Perşembe günleri de yağış getirmeyecek. 

Hatay Hava Durumu 7 Günlük

Hatay hava durumu 7 günlük veriler değerlendirildiğinde ise parçalı bulutlu ve açık bir havanın hakimiyetinde olacağı öngörülüyor. Yağmurun beklenmediği Hatay hava durumu 7 günlük süreçte hava sıcaklılarında ise kayda değir bir değişim beklenmiyor. Hatay hava durumu uzun dönem verilerine ulaşabilmek için Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasını ziyaret etmek yeterli olacaktır. Ayrıca, Hatay hava durumu 30 günlük yandex verileri de deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusuna yanıt arayanlara veri sağlayabilecektir.