Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEIMTEXTIL’DEN UMUTLU DÖNDÜLER BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİMİZ, KALİTESİYLE RAKİPLERİNE FARK ATTI”

Denizli Ticaret Odası (DTO)

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı’ndaki temaslarını tamamlayarak, yurda döndü. Başkan Erdoğan, fuarda Denizlili firmaların heyecanlarına ortak olduklarını, fikir alışverişinde bulunduklarını, istek ve önerilerini not aldıklarını söyledi. Erdoğan, “İlimizdeki tekstil sektörünün temsilcileri, stant ve ürünlerinin yanı sıra ziyaretçileriyle kurdukları iyi iletişimle takdir görmüş ve kalitelerini ortaya koymuş, rakiplerine fark atmışlardır. Denizli’miz ile tekstil sektörümüzün iyi temsil edilmesindeki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Almanya’daki Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı’nda, firmaların stantlarını ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Denizli Milletvekili Şahin Tin, Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli ile, fuardaki Denizlili ve Türk katılımcılarla görüşüp sektör ve fuar hakkındaki görüşlerini aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN: DENİZLİLİ FİRMALARIMIZIN YENİ SEZON HEYECANINA ORTAK OLDUK

Başkan Erdoğan, Heimtextil 2024 Ev Tekstili Fuarı’nda Denizli’yi ve sektörü temsil eden tekstilcilerin kaliteleriyle ön plana çıktığını söyledi. Erdoğan, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Heimtextil 2024’e adeta çıkarma yapmanın haklı gururunu yaşadık. Çalışkan hemşehrilerimizle, her zamanki gibi yine işimizin başındaydık. Fuardaki Denizlili firmalarımızı her yıl olduğu gibi bu sene de yalnız bırakmadık; heyecanlarına ortak olduk. Sektörümüzün ve Denizli’mizin vitrini olan firmalarımızdan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldık. Denizlili firmalarımız, stant ve ürünlerinin yanı sıra ziyaretçilere karşı yaklaşımlarıyla da takdir görmüş ve ürünlerinin ve hizmetlerinin kalitesiyle rakiplerine fark atmıştır. İlimizi ve ülkemizi, en güzel şekilde tanıttılar; emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Fuardan yeni müşteriler edinerek ve yeni siparişler alarak yeni yıla iyi bir başlangıç yapmış olmalarını umuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN: DTO OLARAK FUARLARI ÖNEMSİYORUZ!

DTO Başkanı Erdoğan, fuarlarla ilgili üyelerine desteklerinin artarak devam ettiğini de ifade etti. Erdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana fuarları çok önemsiyoruz. Üyelerimizi, dünyanın dört bir tarafındaki sektörünün önde gelen tüm fuarlarına gönderiyoruz. Onların ufkunu daha da açmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda pazarlarının genişlemesini ve pazar paylarının artmasını istiyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak fuarlara yönelik desteğimizi artırdık, daha da artıracağız. Fuarlar, sektörlerimizin ve şehrimizin gelişmesine katkı koyan ihracat, istihdam ve kalkınmayı etkileyen önemli organizasyonlar. Onun için hem yurt dışında katılım sağladığımız hem de şehrimizde düzenlediğimiz fuarların çeşitliliğini de artıyoruz. Bundan sonra da sektör bazlı işlerimizi geliştirmenin gayreti içinde olacağız” dedi.