Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HELİL KINAY: PAZAR GÜNÜ SANDIĞA KADINLAR GENÇLER DAMGASINI VURACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, Karabağlar’ı adım adım gezmeye devam ediyor.

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak başladı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, yaşanan problemleri çözmek adına atılacak adımları anlattı. Seçime 1 hafta kaldığını hatırlatan Kınay, Karabağlar’da seçimin en iyi 100 metresini koşacaklarını belirtti.

Kadınlar, gençler ve çocuklar için daha çok çalışacağımız 5 yılı beraber geçirmek istiyoruz

Vatandaşlarla buluşmasının ardından Kınay, Arap Hasan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Kınay, “1 hafta sonra Karabağlar’da bir değişimle beraber bizler aslında hak ettiğimiz, daha iyisini istediğimiz, 15 yıldır belediyemizin yaptığı çalışmaları daha iyiye götüreceğimiz ama kadınlar, gençler ve çocuklar için daha çok çalışacağımız, daha mutlu olacağımız bir 5 yılı beraber geçirmek istiyoruz. Çünkü bu ülkede o kadar yorulduk ki artık 22 yıldır iktidardakilerin her gün elimizden aldıklarından, cebimizden aldıklarından, soframızdan aldıklarından, umudumuzdan, mutluluğumuzdan, huzurumuzdan aldıklarından, kadınlar, gençler ve çocuklardan aldıklarından o kadar yorulduk ki, bizim pazar günü sandığa gidip o seçimde çok büyük bir ders vermemiz gerekiyor” dedi.

Kadınlar, çocuklar ve gençler için projeler artacak

Ziyaretlerinin ardından Kınay, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağlar’da gelecek 5 yılda kadınlar, çocuklar ve gençler için çalışmaların ön planda olacağını belirten Kınay, istihdamın artması için yeni projelerinde yer alan açılacak yeni yerlerle istihdam sorununun hafifletilmesi için çalışacaklarını ve kurulacak istihdam ofisiyle gençlerin istihdam edilmesine yönelik çalışacaklarını belirtti. Bahçelievler’deki halk buluşmasının ardından Kınay, Refet Bele Mahallesi’nde Tanboğa Ailesi’nin evini ziyaret etti. Aile ile sohbet eden Kınay, çocuklar için oyun alanlarının çoğaltılacağını, gençler ve anne babalar içinse çay bahçelerinin açılacağını ifade etti.

İftarını Karabağlar Mahallesi’nde yaptı

Tanboğa Ailesi’ni ziyaretinin ardından Kınay, Refet Bele Mahallesi’nde düzenlenen CHP İzmir İl Başkanlığı’nın iftarını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Karabağlar Mahallesi’ndeki toplu iftara katılan Kınay, burada vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. İftardan sonra Uzundere Mahallesi’ne geçen Kınay, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. 1 Nisan’dan sonra gerçekleştirilecek projeler hakkında konuşan Kınay, 5 yıl boyunca Karabağlar’daki evlerden ellerini çekmeyeceklerini ifade etti.