Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEP ARANIZDA OLACAĞIM

CHP Bornova Belediye Başkan

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, Bornova’da çarşı ve pazar yerlerini ziyaret etti. Esnaflar ve alışveriş yapan Bornovalılarla sohbet eden Eşki, “Eksikleri de ihtiyaçları da biliyoruz. Ekibimiz de projelerimiz de hazır. Göreve geldiğimiz gün çalışmaya başlayacağız. Biliyorum ki bu dinamik bir süreç, sizlerle sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor. Ben yüz yüze iletişimin önemine inanıyorum. Sürekli yanınızda, aranızda, sizlerle olacağım. Gençliğimizin enerjisiyle beni sık sık karşınızda göreceksiniz. Yaptığımız çalışmalar, yürüttüğümüz projelerle ilgili görüşlerinizi bana direk söyleyebileceksiniz” dedi.

Esnafların pazar yeri ile ilgili taleplerini dinleyen Eşki, “Belediye hizmet binalarımızın tamamıyla ilgili bir bakım onarım süreci başlayacak. Bunlar içinde Bornovalı komşularımızın en çok kullandığı pazaryerleri öne alınacak. Bornova genelinde gerek büyükşehir belediyemiz gerekse bizim tarafımızdan yapılacak olan altyapı, asfalt ve çevre düzenlemesi gibi pek çok alanda bir ivme yakaladığımızı göreceksiniz. Bizler Bornovalının önceliği neyse, ona göre hareket edecek; sizin ihtiyaç duyduğu alanlara daha hızlı müdahale edeceğiz” dedi.

Sosyal destek artacak

Sosyal destekleri de hem hacim hem de nitelik olarak geliştirmeyi planladıklarını ifade eden Ömer Eşki, “Sosyal devlet bizim demokratik sol anlayışımızın özünü oluşturmaktadır. Bu nedenle sosyal desteklere ayırdığımız payı arttıracağız. Geçmişte yapılmış ve büyük başarı elde etmiş sosyal marketleri canlandırmayı düşünüyoruz. Buraları gerek kadın kooperatifleri gerekse tarımsal üretim kooperatifleri ürünleriyle de destekleyerek desteğe ihtiyaç duyanların yanında olacağız. Bu desteklerin sadece miktarını değil, bu alandaki bakış açısını da geliştirecek; destek faaliyetlerini belediyemizin diğer hizmetleriyle bütünleştireceğiz. Destek alan ailede okula giden çocuk varsa kırtasiye yardımı, bebek varsa onunla ilgili destekler otomatik devreye girecek. Ayrıca belediyemiz bünyesinde 10 yıla yakın süredir hizmet veren istihdam ofisi sosyal destek alanların istihdamı için çalışacak. Bu sayede ailenin kendi ayakları üzerinde durması için gayret edilecek” diye konuştu.