Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR DENİZLİ İÇİN

İYİ Parti Denizli Büyükşehir

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “daha güzel ve daha yaşanabilir bir Denizli için durmadan çalışacağız, bir taraftan İncilipınar Parkını botanik bahçesine dönüştürürken bir taraftan da hemşerilerimizi tramvay ile buluşturacağız” dedi. 

İncilipınar Parkını baştan aşağı yenileyeceklerini vurgulayan Öztürk, Denizli’nin en güzide yerlerinden biri olan İncilipınar Parkını botanik parka dönüştüreceklerini, farklı bitki popülasyonlarının bir arada olduğu, her yaştan insana hitap edebilecek ve insanlarımızın doğayı daha yakından tanımasına vesile olacak olan Egenin en büyük botanik parkını Denizli’ye kazandıracaklarını ifade etti.

Sadece Egenin en büyük botanik parkını yapmakla kalmayacaklarını söyleyen Öztürk, vilayetten başlayıp şu an ki İncilipınar Parkına kadar olan caddede, canlılığı artırmak amacıyla “Nostaljik Tramvayı” halkın hizmetine en kısa zamanda sunacaklarını da belirtti.

Öztürk, “önceliğimiz insan için tasarlanmış bir şehir inşa etmek. Yeterli ve nitelikli yaya yolları olan, kaldırımları, meydanları, yeşil alanları birbiriyle uyumlu, erişilebilirlik standartlarına uygun, yürüme mesafelerinin gözetildiği, güvenli ve kolay yaya ulaşımının sağlandığı, otomobil yerine bisiklet ve toplu taşıma araçlarının tercih edildiği, yapıların insanlar için kullanışlı, estetik ve konforlu olduğu bir Denizli hayal değil, istemek ve çok çalışmak yeterli” dedi.