Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hırsızlara çığlık şoku

Afyonkarahisar’da dinlenmek için otoparkta

Afyonkarahisar’da dinlenmek için otoparkta duran gurbetçi ailenin otomobillerine hırsızlık maksatlı yapılan saldırı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlar soymak için camını patlattıkları otomobilde uyuyan gurbetçileri görünce geldikleri araca binerek kaçtı.
Olay, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde uydudan yayın yapan Kanal 3 televizyonunun önündeki otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kente seyahat eden gurbetçi aile dilenmek için araçlarını kanalın önüne park ederek uyumaya başladı. Daha sonra ailenin aracının yanına bir başka otomobille gelen ve içerisinde 4 kişinin olduğu otomobilden inen 3 şahıs bir süre çevreyi kolaçan edip ardından ailenin aracının çevresinde gezmeye başladı. İçlerinden biri daha ardından dirseği ile aracın ön yolcu kısmının camına vurarak patlattı. Seslere uyanan gurbetçi aile üyeleri ise çığlık atmaya başladı. Aracın içerisinde birilerinin olduğunu gören şüpheliler ise hemen geldikleri araca binerek olay yerinden kaçtı.
Olayın ardından aile üyelerinden F.M.K. ve Z.K., ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise ailenin ifadesini alıp ardından çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını alarak kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

AFYONKARAHİSAR’DA DİNLENMEK İÇİN OTOPARKTA DURAN GURBETÇİ AİLENİN OTOMOBİLLERİNE HIRSIZLIK MAKSATLI YAPILAN SALDIRI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI. HIRSIZLAR SOYMAK İÇİN CAMINI PATLATTIKLARI OTOMOBİLDE UYUYAN GURBETÇİLERİ GÖRÜNCE GELDİKLERİ ARACA BİNEREK KAÇTI. (GÖKTEN CEYLAN/AFYONKARAHİSAR-İHA) Afyonkarahisar’da dinlenmek için otoparkta duran gurbetçi ailenin otomobillerine hırsızlık maksatlı yapılan saldırı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlar soymak için camını patlattıkları otomobilde uyuyan gurbetçileri görünce geldikleri araca binerek kaçtı.